Райън Рейнолдс дари фитнес уредите на Дедпул

Снимка: Noam Galai/Getty Images for Disney

Райън Рейнолдс дари фитнес уредите на Дедпул

Снимка: Noam Galai/Getty Images for Disney
Сподели

Холивудската звезда Райън Рейнолдс дари на благотворителна организация в Уелс фитнес оборудване. То е използвано по време на снимките на филма „Дедпул и Върколака“. Приходите, събрани от търга на няколко артикула, сред които машини за дърпане и комплекти за тежести, посветени на „Дедпул“, ще бъдат предоставени на организацията Your Space.

„Не всички герои вдигат тежести, но със сигурност могат да помпат желязо за добра кауза“, каза Рейнолдс, който играе Дедпул, пред организатора на търга Charitybuzz. „Даваме на търг същото фитнес оборудване. То ме караше да моля за милост, докато тренирах за „Дедпул и Върколака“, добавя той пред BBC.

Снимка: Getty Images

Your Space е благотворителна организация от Урекшъм. Тя предоставя подкрепа на деца с аутизъм и техните семейства. Нападателят на АФК „Рексъм“ Пол Мълин става директор на благотворителната организация, след като синът му е диагностициран с аутизъм през 2023 г. „Всички приходи ще отидат за благотворителната организация Your Space на феноменалния футболист Пол Мълин“, казва Рейнолдс.

Някои от изброените предмети вече са привлекли наддавания на стойност над 2 000 долара. Говорител на организацията Your Space заяви, че те са „излючитело развълнувани и благодарни“, заради този жест.

Канадският актьор е съсобственик на Wrexham AFC, след като купи клуба заедно с холивудската звезда Роб Макълхени през 2020 г. Оттогава насам отборът е повишен в Лига 1. Първата повторна промоция на клуба в неговата 159-годишна история.

Филмът „Дедпул и Върколака“, в който Райън Рейнолдс играе заедно с Хю Джакман, излезе по кината по света на четвъртък, 25 юли. Екшън комедията разказва историята на Дедпул, изигран от Рейнолдс, и Върколака, изигран от Джакман, които се обединяват, за да се борят с общ враг.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас