Братя ли са Уди Харелсън и Матю Маконъхи?

Фотокредит: officiallymcconaughey/Instagram

Братя ли са Уди Харелсън и Матю Маконъхи?

Фотокредит: officiallymcconaughey/Instagram
Сподели

Двама от най-близките приятели в Холивуд – Матю Маконъхи и Уди Харелсън, може и да са полубратя. Тази теория на роднинската конспирация разкри звездата от „Клубът на купувачите от Далас“ в  подкаста на Кели Рипа в SiriusXM. Това съмнение се поражда, тъй като майка му им е казала, че е „познавала“ бащата на Харелсън, когато е била разделена със съпруга си.

Маконъхи също отбеляза как

семействата им често ги бъркат на снимки заради светлите очи и русите коси

Харелсън от своя страна обсъди потенциалната им семейна връзка в епизода във вторник на Късното шоу със Стивън Колбърт споделяйки, че иска да направят ДНК тест.

Е, просто ще кажа, че има някаква истина в тази мисъл, защото говорихме с майката на Матю, и тя ни каза веднъж … Искам да кажа, това е лудост. Бяхме в Гърция, гледахме отборът на САЩ как спечели Световната купа и не знам, споменах нещо за съжаленията“, каза Харелсън на Колбърт.

Фотокредит: FRANK MICELOTTA/INVISION FOR THE TELEVISION ACADEMY/AP

Звездата от „Игрите на глада“ продължи: „И аз казах: „Знаеш ли, странно е, че баща ми не съжалява за нищо“. Познавам майката на Матю от дълго време.  Тогава тя ми каза: Познавах… баща ти.“ И това бяха многоточията, които намерих за малко тревожни или интересни.

Харелсън продължи да описва паузата като „изпълнена с намеци“, добавяйки:

„В годината на неговото раждане, девет месеца преди това, тя беше разделена с предполагаемия му баща, Джим“.

Оказва се обаче, че  Матю Макхонъхи не желае да прави ДНК тест, тъй като може да „загуби баща си“. Работата е там, че ние искаме да направим тест, но за него това е много по-голяма работа“, каза Харелсън. „Искам да кажа, че се чувства така, сякаш губи баща.

Но аз си мисля, че ти  просто получаваш още един баща и брат.“
Фотокредит: CHARLES SYKES/INVISION/AP

Макконъхи изрази съмненията си относно извършването на ДНК тест по време на появата си в подкаста на Рипа. След като тя попита дали двойката е прибегнала до някакви изследвания, за да определи кръвната си връзка, но тексасецът умело заобиколи отговора.

„Малко по-лесно е за Уди да каже „Хайде, нека го направим!“, защото какво променя това за него?“ той добави. „Малко по-трудно ми е, защото той ме моли да се възползвам от възможността да кажа „Чакай малко, ти ми казваш, че баща ми може да не ми е баща!“. И да повярвам в това?“.

Актуално

Избрано за вас