Горчиво! Наоми Уотс каза официално „да“ на Били Крудъп

Горчиво! Наоми Уотс каза официално „да“ на Били Крудъп

Сподели

Актрисата Наоми Уотс вдигна сватба през изминалия уикенд, официално казвайки „да“ на дългогодишния си приятел Били Крудъп.

Уотс потвърди новината сама, споделяйки снимка в социалната мрежа. На нея младоженците държат ръцете си на стъпалата на съда в Манхатън, очевидно след като са изрекли брачните клетви.

Уотс се омъжи за актьора от „Сутрешно шоу“ в бяла дантелена рокля на Оскар де ла Рента, докато Крудъп е в тъмносин костюм, отбелязва CNN.

Публикувайки още снимки от специалния ден на двойката, Уотс сподели снимка, на която е седнала до Крудъп с текст, гласящ „съпруг“, и групова снимка с актьора Марк Ръфало, съпругата му Съни Койни и още двама приятели.

 


Романсът между звездата от „Мълхоланд драйв“ и актьорът от „Голяма риба“ започва през 2017 година, когато двама играят съпруг и съпруга в драматичния сериал на Netflix „Циганка“ (Gypsy). Пред света като двойка, актьорите се представят на червения килим на наградите на „Оскар“ миналата година.

Преди това Уотс беше омъжена за актьора Лиев Шрайбър в продължение на 11 години, с когото се раздели през 2016 г. Двамата имат двама сина.

Били Крудъп преди това се е срещал с актрисата от „Weeds“ Мери-Луиз Паркър, с която има общ син.

 


В коментарите под сватбената снимка на Уотс има безброи поздравления, включително от известните на двойката приятели. Продуцентът и телевизионен водещ Анди Коен е написал под в коментар, че се чувства „отчасти отговорен за това“. А Наоми Уотс му отговаря, че  може да си припише „голяма част от заслугите“.

Дженифър Кулидж, Кейти Холмс и Октавия Спенсър, наред с други, също публикуваха коментари с поздравления за младоженците.

Актуално

Избрано за вас