Защо Мат Деймън се татуира като номад

Фотокредит: Kevin Winter/Getty Images

Защо Мат Деймън се татуира като номад

Фотокредит: Kevin Winter/Getty Images
Сподели

Мат Деймън добави ново сантиментално послание към към своята колекция от татуировки. На 20-и март актьорът беше посетен от знаменития тату артист Даниел Уинтър (известен още и като Уинтър Стоун / Winter Stone), който

подробно описа  значението зад творението си върху кожата на звездата

Използвайки техника на фина линия, татуировката на Деймън гласеше „номад“, което Стоун обясни, че има по-дълбоко значение за носителя на „Оскар“. Надписът на Стоун се чете частично. „За покойния му баща ние татуирахме NOMAD, лодката на баща му, и също така гласи DAMON на обратно!“, обясни в Instagram пост татуистът.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by winterstone (@winterstone)

Рисунката бе поставена в горния десен ъгъл на дясното му рамо, над предишен дизайн, вдъхновен от небесата. Той

включва имената на съпругата и четирите дъщери на Деймън,

което също беше направено от Стоун. Черешката на тортата на сладкия момент дойде, когато звездата от „Талантливият мистър Рипли“ върна услугата и сам „надраска“ татуиста си. „Г-н Деймън ме татуира! За първи път прави татуировка! Малка вселена… известна още като точка!“, написа той в социалните мрежи.

Деймън не е единствената знаменитост в списъка с клиенти на Стоун. Той също така е работил с личности като Кристин Кавалари, Софи Търнър и дори Майли Сайръс. Работата му е известна с това, че е  изключително чиста и прецизна – идеална за любителите на минималистичния дизайн.

Актуално

Избрано за вас