Дара Екимова: Не съм подозирала, че състоянието ми може да се окаже толкова тежко

Дара Екимова: Не съм подозирала, че състоянието ми може да се окаже толкова тежко

Сподели

Миналата седмица Дара Екимова сподели в социалните мрежи, че е била приета в болница по спешност и това наложи отмяната на едно от събитията ѝ в Бургас. В поста, който качи тогава пишеше, че в продължение на дни поддържа висока температура и е очаквала, че всичко това ще отмине преди концерта ѝ.

Не се споменава дали причината е летен вирус, преумора или пък нещо друго.

Последните два дни правя всичко възможно, за да закрепя тялото си, но опитите са неуспешни. Поддържам много висока температура, която трудно се повлиява от лекарствата. Организмът ми се бори с всички сили„, написа тогава младата изпълнителка.

В следващите редове тя добави, че събитието в Бургас има нова дата – 31.08. Днес обаче стана ясно, че тя също отпада защото Дара все още е в болница.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dara Ekimova (@dara.ekimova)

В новия пост, тя пише:

„Здравейте, мили хора. Днес е ден 5 от моя престой в болницата. Не съм подозирала, че състоянието ми може да се окаже толкова тежко. Няма да ви лъжа, бяха трудни 5 дни и физически, и психически, но благодарение на лечението, както и подкрепата на близките ми хора, днес се чувствам много по-добре и мога да се прибера вкъщи съвсем скоро. Сега обаче започва възстановяване.“

Тя казва още, че се е надявала веднага щом я изпишат, отново да се качи на сцената и да продължи живота си в същия ритъм както досега, но се оказало, че ще ѝ трябва повече време за възстановяване. В поста са качени и снимки от болничната стая.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dara Ekimova (@dara.ekimova)


„Благодаря на всеки, който си е направил план, купил си е билет и е чакал да се видим. В мен тежат чувство на вина и тъга, но това е единственото решение. Нямам търпение да дойдат по-добри дни и да съм здрава. Сега е важно повече от всякога да се погрижа за себе си, за да се върна възможно най-скоро на сцената и да се видим пак.“, завършва Екимова.

Актуално