16 звезди влизат в битка на дансинга на „Dancing Stars“

Снимка: bTV

16 звезди влизат в битка на дансинга на „Dancing Stars“

Снимка: bTV
Сподели

Вече е ясно кои са 16-те популярни личности от шоубизнеса, културата и спорта, които ще се подчинят на ритъма на самбата, валса и тангото и ще заковат зрителите пред екраните с „Dancing Stars“.

Страст и умения в овладяването на сложните стъпки ще демонстрират 8 харизматични дами, готови да се преборят за титлата „кралица на бала“. В танцовата битка се впускат телевизионните водещи Неделя Щонова и Натали Трифонова, поп дивата DARA, певиците Емануела и Мила Роберт. Срещи тях ще се изправят

актрисите Нона Йотова и Боряна Баташова.

Олимпийска амбиция под прожекторите ще покаже и шампионката по карате Ивет Горанова.

Мъжете в „Dancing Stars“ също се готвят за новата си танцова роля. Общо 8 известни лица ще изпитат тръпката на музикалната надпревара и професионалните танцьори. Актьорът Филип Буков и колегата му Даниел Пеев-Дънди ще добавят артистичност и хумор в риалитито. Дансингът ще бъде втори дом за

поп звездата Папи Ханс, каскадьора Валери Григоров,

певеца Емрах Стораро и „Ергенът“ от сезон 1 – Виктор Стоянов, съобщи bTV. Сред претендентите за огледалната купа са още боксовата легенда Серафим Тодоров и фронтменът на „Остава“ Свилен Ноев. 

В следващите месеци участниците в „Dancing Stars“ ще преживеят предизвикателства и трансформации, ще преминат през изключително напрегнати тренировки и елиминации, за да стигнат до големия финал. Върху полирания до блясък дансинг ще се разиграят впечатляващи танцови битки, а всяка минута пред екраните ще бъде несравнимо удоволствие.

Баланс и хумор в музикалното шоу ще внасят атрактивните водещи на „Dancing Stars“ Алекс Раева и Краси Радков. 

Актуално