Като на филм: Клинт Истууд откри дъщеря си след 40 години

Снимка: LAPRESSE

Като на филм: Клинт Истууд откри дъщеря си след 40 години

Снимка: LAPRESSE
Сподели

Тази история прилича на онези, които сме свикнали да гледаме във филмите и ни се струват твърде невероятни за реалния живот. Преди 6 години светът е шокиран да разбере, че актьорът Клинт Истууд има извънбрачна дъщеря. Съдбата ѝ е колкото тъжна, толкова и невероятна, но все пак щастлива.

Оказва се, че след почти четири десетилетия кино легендата разбира, че има дете, за което дори не е подозирал. Нещо повече – тя е била

дадена за осиновяване от майка си

при раждането и също не е знаела кои са родителите ѝ.

Истината излиза наяве, след като Лори Мъри започва да търси биологичните си родители през 90-те и стига до истината: че самият Клинт Истууд е неин баща.

Младата жена веднага се свързва с него и му съобщава новината. По това време той няма представа дори, че биологичната майка на Лори е била бременна.

Съществуването ѝ е разкрито публично за първи път от биографа на Истууд – Патрик Макгилиган, който разказва, че майка ѝ е имала връзка със звездата в Сиатъл. След като се разделят, Истууд заминава за Лос Анджелис. След като разбира, че е бременна, жената дава бебето за осиновяване през 1954 г. По това време актьорът вече е женен за първата си съпруга Маги Джонсън.

Така Лори е осиновена от двойка в Сиатъл. Когато става на около 40, тя пожелава да узнае кои са биологичните ѝ родители. Тя се свързва с майка си, но

жената не иска да има нищо общо нея.

За щастие, Лори и Клинт успяват да се сближат. Споделят страст към голфа и разходките сред природата.

След като установяват, че са роднини,Лори и Клинт запознават семействата си и се събират за някои празници. Те са ходили заедно на ски почивки и филмови премиери. Тя е майка на две деца и живее е град Лейкууд, Вашингтон, където е омъжена от няколко десетилетия за Лоуел Томас Мъри III. Съпругът ѝ е част от известна фамилия в Лейкууд, която в продължение на повече от век управлява успешна компания за дървен материал.

Лори Мъри е учила във Вашингтонския университет и е работила като начален учител в частно училище. Тя и съпругът ѝ притежават голямо имение в Лейкууд, дом с частно голф игрище в Калифорния и имот на хавайския остров Мауи, където Клинт и бившата му съпруга Дина често почивали, пише edna.bg.

2018 е и годината, в която

светът официално разбира за Лори,

след като тя присъства на премиерата на новия филм на Клинт – “Трафикантът”, на 10 декември. На червения килим Истууд е в компанията на всичките си осем деца. Тогава най-малката му дъщеря, Морган Истууд, потвърждава, че Лори наистина е тяхна сестра.

Актуално

Избрано за вас