Ей Бо представи новия си клип към песента „Като цунами“

Снимка: Борислав Вълов

Ей Бо представи новия си клип към песента „Като цунами“

Снимка: Борислав Вълов
Сподели

Може би сте чували за Борислав Вълов Ей Бо – момчето, което Ви изважда от сивото ежедневие с някое забавно клипче в Тик Ток. Актьор, журналист, а вече и певец са сред поприщата, в които той се изявява. Вярва в себе си и преследва мечтите си. Най-новото му предизвикателство е новият клип към песента му, която излезе миналата година. Той твърди, че се обръща към историята, която стои зад  „Като цунами“, в по-трудни моменти:

Всеки от нас преминава през такива. Искам „Като Цунами” да е спасителна вълна – не само за мен. Искам да е песен за борба със самите нас – най-важните борби. Вярвам, че тази песен е способна да помогне, стига да се вслушаш, не просто да я чуеш. Видеото е мой собствен начин да погледна режисурата на музикални клипове. Реших да се гмурна в дълбокото и да режисирам сам. Колкото и да не ме бива и да не съм готов. За да видя своя клип точно така, както бих искал да го видя.

Снимка: Борислав Вълов
Животът ми като цунами е вълна,

която лети към хоризонта. И не би навредила на никого“.

Ей Бо е актьор в Драматично- куклен театър „Васил Друмев“ – Шумен. Можете да го видите и в кино проекти. Също така е и водещ на подкаста „Културна капсула“. Обича да си отправя предизвикателства. Когато си поставя цел – силно вярва в нея,

това е част от рецептата му за успех:

Днес си спомня за първата му среща с текста на песента и зараждането на клипа, който разказва и своя собствена история:

Беше месец януари, когато записах песента в студио. Гласът ми не бе във форма. Тревожех се как ще звуча. Песента е финиш на един дълъг завой за мен по пистата на музиката. Ако през 2015-та не се бе наложило да прекъсна пеенето си, не знам дали щях да стана журналист. Да пея е най-старата ми мечта, но – съдба, тя знае много.

Снимка: Борислав Вълов

Също се сещам с колко силно главоболие излизах от студиото, където се готвеше микс и мастъринг на парчето. Толкова е сложна тази дейност, толкова фин и изтощаващ процес за мен, че след 2 часа време и тонове нова информация – тръгвах с единствено желание да стоя на тихо и тъмно. А снимките за клипа си бяха приключение. Тичахме до едно заведение над плажа да зареждаме техниката и батериите. А преди да се стъмни се бях намръзнал жестоко след цял ден във водата, на слънце, вятър и северен климат.  Струваше си!“

Борислав Вълов – Ей Бо споделя, че вече има план за новата си – втора песен, а за нея твърди, че идеята му се е родила още през 2014 година. А скоро ще го гледаме и в новата постановка на Теди Москов – ДАБЪ ДЕШИЛ ИНЕ.

Актуално

Избрано за вас