Адел си взема почивка от музикалната сцена

Снимка: Getty images

Адел си взема почивка от музикалната сцена

Снимка: Getty images
Сподели

Адел планира да се оттегли от музиката след края на турнето си „Уикенди с Адел“ в Лас Вегас по-късно тази есен., пише Variety.

Певицата съобщи новината в скорошно интервю за германския телевизионен канал ZDF. Тя заяви, че се надява да си вземе „голяма почивка“, за да изследва други творчески възможности,

„само за малко“.
Снимка: GARETH CATTERMOLE/GETTY IMAGES FOR ADELE

Адел пее на концерти в Лас Вегас от ноември 2022 г. насам и планира да сложи край на турнето си с последното планирано изпълнение на 23 ноември. Преди това тя ще изнесе специална серия от концерти в Мюнхен на 2, 3, 9 и 10 август. Допълнителните дати са 14, 16, 23 и 24 август. 

Според съобщение, изпратено до медиите, тя ще се появи в „различна среда, която е създадена изключително за тези специални представления“. „Арената по поръчка ще включва комбинация от трибуни със седящи места и зони за правостоящи с капацитет за 80 000 души на вечер“.

Това е първият концерт на Адел в континентална Европа от 2016 г. насам.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Adele (@adele)

В публикация в своя Instagram Адел заяви, че се е съгласила да направи концертите в Мюнхен, след като се е почувствала „ твърде любопитна, за да не последва и да се отдаде на тази идея“. Почти в средата на Европа? В Мюнхен? Това е малко случайно, но все пак е страхотно!“, пише тя. 

Това не е първият път, в който Адел се отдръпва от натиска на издаването на нова музика. По-рано тази година Адел каза на публиката по време на един от концертите на турнето си, че

не предвижда да пише албум „от известно време“.

Това се случи, след като тя беше цитирана от Hollywood Reporter да казва: „Изнервям се, че ще изтощя гласа си. Това е много пеене. Това са два часа. Всичко е на живо. Това е много. И аз също така говоря и разказвам. Но да, все още нямам какво да кажа. Дори не съм се замисляла за това“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас