„Били Айлиш не е разглезено хлапе“: Майка ѝ Маги Бърд знае какво са труд и лишения

Снимка: Williamson/NBC via Getty Images

„Били Айлиш не е разглезено хлапе“: Майка ѝ Маги Бърд знае какво са труд и лишения

Снимка: Williamson/NBC via Getty Images
Сподели

„Били Ейлиш не е разглезено хлапе“,  Майка ѝ Маги Бърд разговаря с майките на Селена Гомес, Бионсе и Травис Келси в интервю за Glamour. Тя отхвърли твърденията в социалните мрежи, че дъщеря ѝ е поредната разглезена знаменитост заради работата на семейството ѝ в Холивуд.

Снимка: Williamson/NBC via Getty Images

„Мисля, че е смешно“, казва Бърд пред изданието. Отговорът ѝ дойде, след като я попитаха за участието ѝ в епизод на „Приятели“ от 1999 г. Той наскоро беше разпространен в интернет и предизвика обвиненията, че е „непо бебе“ (нарицателно за децата на знаменитостите).

„Знаете ли, че получих този епизод на „Приятели“, защото щях да загубя здравната си осигуровка?“, казва тя.

Бърд продължава с думите, че тя и бащата на Ейлиш Патрик О’Конъл, са били и все още са „актьори от работническата класа“. „Изкарвахме си прехраната с мизерни средства и това ни позволяваше да прекарваме много време с децата си, което беше страхотно“, каза тя.

„Индустрията е предимно от хора като нас“.

По време на актьорската си кариера Бърд се е появявала в няколко второстепенни роли в сериали и филми. Тя играе  в „Curb Your Enthusiasm“ през 2000 г. Получава роля на „майка“ в два епизода на „Birds of Prey“ през 2002 г. Поява се и в един епизод в „Six Feet Under“ през 2005 г. Озвучавала е и герои във видеоигри.

„Мисля, че хората не разбират, че има цяла индустрия от хора, които са креативни, работят и се борят, водят напълно щастлив живот, чувстват се  удовлетворени“, казва Бърд. „Tова е много различен живот от това изведнъж да  започнеш да играеш на тази различна арена“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас