Българинът Янко Янков се представи достойно на финала на Zvezde Granda

Снимка: Vesti

Българинът Янко Янков се представи достойно на финала на Zvezde Granda

Снимка: Vesti
Сподели

Най-голямото музикално шоу на Балканите – Zvezde Granda вълнува родната аудитория заради отличното представяне на талантливия Янко Янков. 27-годишният перничанин надви жестока конкуренция, за да си осигури участие в последния, 14-и кръг от състезанието.

Той е първият българин, достигнал до финала.

Яни направи фурор сред феновете не само у нас, но и в съседна Сърбия, пишат Vesti.

В надпреварата за титлата се впускат общо 20 талантливи певци, които се пребориха за място на големия финал. За последно на сцената своите изпълнения представиха 10 мъже и 10 жени, като само един от тях спечели голямата награда. Яни Янков излезе под номер 5.

„За мен фактът, че стигнах дотук, е една огромна победа.

Щастлив и удовлетворен съм от представянето си, просто защото Zvezde Granda е един изключително труден формат за всеки участник. Първият предварителен кръг беше още на 6 юни 2023 г. Така че вече е минала цяла година, откакто влязох в битката“, сподели българинът.

Снимка: Vesti

Янков завърши участието си точно преди последната битка, въпреки любовта на зрителите, победата се определя от смс-и.

„Покрай участието ми в Zvezde Granda виждам едно обединение и сред българите. Толкова много хора ми писаха и звъняха да ми пожелаят успех и да ми кажат, че се гордеят с мен“, каза талантливият музикант.

На първо място на финала на 8 юни зрителите поставиха Шейла Зонич, която получава голямата награда – продуциране на песен и маркетингово промотиране, музикални участия и чисто нова кола.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас