Алекс Сърчаджиева на 40: Приятелите ми дават вяра да продължа

Алекс Сърчаджиева на 40: Приятелите ми дават вяра да продължа

Сподели

Актрисата Александра Сърчаджиева навърши 40 през уикенда и отбеляза празника с пост-откровение. Тя благодари на приятелите, които са й помогнали да си стъпи на краката след загубата на нейния любим и баща на детето й Иван Ласкин.

„Щастлива съм!  Направихте деня ми незабравим!

Пътят ми до тук беше прекрасен, макар и белязан от ужасяващи загуби!

Но в живота ми за тези 40 години получих огромна любов!“, написа Сърчаджиева. „Загубата на Пепа беляза двайсетте ми години, загубата на Иван беляза трийсетте ми години, но ги имах и те бяха до мен! До мен с огромната си любов и топлина! И винаги ще останат в мен и в очите на София!“.

 

 

На финала на всеки от свой спектакъл „На живо“ тя се чувства смирена. Защото е разголила душата си до нерв с надеждата да помогне поне на един човек в публиката да открие смисъл и да бъде силен.

Огромната любов в очите на хората, които пълнят театралните салони, е другият й мотив да върви напред

„Сега имам невероятните си приятели и всички вас! Вие ми давате вяра и надежда, че има смисъл човек да продължи! И аз ще продължа! С усмивка на лицето си и огромна обич в душата и сърцето си! Вярвам, че ще бъде хубаво! Пожелавам си слънцето да гали лицето ми, а вятъра да разрошва косите ми! Нека бъдем здрави, щастливи и смирени! Нека се смеем и пълним очите си с красота!“.

В социалните мрежи Алекс получи много поздравления за рождения си ден, но най-важното от тях беше това на дъщеря й София.

Тя честити празника на майка си с видео от времето, когато е била съвсем малка

В интервю за bTV наскоро актрисата сподели каква е била първата реакция на София след „На живо“: „Тя ми каза „Мамо, не знам защо толкова дълго време не ми позволяваше да гледам това представление. От него научих едно – че трябва да казваме на хората, които обичаме, колко ги обичаме.“

В биографичната изповед по текст на Яна Борисова Алекс говори за загубата на Иван Ласкин, за помията на жълтата преса, за майка си.

До монологът за Пепа Николова не успява да стигне три дни заради ужасяващата болка,

която е подтискала до момента в себе си.

„На живо“ се играе с безпрецедентен успех вече втора година. Най-близката дата за съпреживяване на спектакъла в София е 27 юни, Сатиричен театър „Алеко Константинов“.

Какво още споделя за личния си свят Алекс Сърчаджиева може да видите в интервюто й за подкаста „Откликни на изкуството“ на 7arts.bg.

 

Фотокредит: Личен архив

Актуално

Избрано за вас