Хейли и Джъстин Бийбър ще стават родители

Снимка: Reuters

Хейли и Джъстин Бийбър ще стават родители

Снимка: Reuters
Сподели

Попзвездата Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли обявиха, че скоро ще стават родители.

Моментално заваляха поздравления към бъдещите родители от техни фенове и звездни приятели, сред които Ким Кардашиян, Кендал Дженър, както и тяхната майка Крис.

Според близки до младото семейство двойката дори вече е избрала име за бебето.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

„Вече знаят как ще се казва. Изключително развълнувани са, от известно време са се заели да подготвят детската стая“, казва техен близък пред Page Six.  Tой допълни, че моментът, в който са разбрали, че Хейли очаква първа рожба, е бил „най-щастливият“. „Всички се вълнуват за тях. Те ще бъдат страхотни родители, а Джъстин ще бъде супер ангажиран“.

Новината идва на фона на слухове за проблеми в брака на семейство Бийбър и предполагаема раздяла, предаде dir.bg.

Джъстин и Хейли се запознават през 2009 г., когато са все още деца. През 2016 г. двамата имат кратка връзка, по време на която певецът все още поддържаше отношения и с предходната си любима – Селена Гомес. В крайна сметка, след като окончателно скъса с певицата, той се отдаде на любовта с дъщерята на Стивън Болдуин. 

Няколко години по-късно Хейли и Джъстин обявиха, че са сгодени и малко след това вдигнаха сватба. Дори и след сватбата им обаче някои фенове на Селен Гомес продължиха да подлагат на онлайн тормоз г-жа Бийбър.

Актуално

Избрано за вас