Доколко познаваме Джъстин Бийбър – интересни факти

Снимка: Vogue

Доколко познаваме Джъстин Бийбър – интересни факти

Снимка: Vogue
Сподели

Кой не знае Джъстин Бийбър, кой не е чувал за него…

Има много неща, които знаете за Джъстин. Той е дете-звезда в YouTube, който порасна под светлината на прожекторите, обича по-малките си братя и сестри и е един от най-продаваните изпълнители. Освен това имаше бурна връзка със Селена Гомес, сега вече е женен и е бил тайният любимец на всички поне  за малко.

Но често е лесно да забравим, че хората, които виждаме на екраните, в списанията и в социалните мрежи, обикновено са само частица от цялата картина. В края на краищата, да знаеш името на някого и да си потребител на творчеството му не означава, че всъщност знаеш кой е той, независимо колко голям фен си. Просто има неща, които остават тайна или, в този случай, просто са по-малко известни.

Не твърдим, че ще ви представим Бийбър в по-различна светлина от всичко, което сте виждали досега, но

в чест на 30-ия му рожден ден

ще ви изброим няколко малки неща за Джъстин, които може би не знаете.

 

1. Обича плюшени гащеризони
Снимка: Backgrid

Всъщност веднъж отива „облечен от главата до петите във вишневочервен гащеризон“ за фотосесия за The Hollywood Reporter. Сега единственият въпрос е: дали и спи в тях?

 

2. Живял е в бившия дом на Бритни Спиърс в Лос Анджелис
Снимка: Rego Realty

Следвайки стъпките на поп легендите преди него, той е живял в някои изключително известни жилища.

 

3. След като подстригва косата си, я продава на търг за 12 000 долара в eBay
Снимка: Instagram

В последствие яя е продадена за около 40 000 долара. Не е изненадващо, че Джъстин дарява приходите за благотворителност. Истинският въпрос обаче е какво прави победителят в търга с косата на Джъстин

 

4. Той сам се научава да свири на тромпет, китара, пиано и барабани


На 2-годишна възраст Бийбър получава първия си комплект барабани. Две години по-късно започва да се учи да свири сам. От този момент нататък той се научава да свири на китара, пиано и тромпет, и то съвсем сам!

 

5. Веднъж закъснява за концерт в Солт Лейк Сити, Юта, защото посещава 7-годишно момиче в болница
Снимка: Getty Images

Малката почитателка на певеца страда от левкемия и Джъстин се старае да прекара максимално време с нея. Доказателство, че сърцето му е по-голямо дори от името му.

 

6. Той има собствена линия дрехи
Снимка: Getty Images

През 2018 г. Бийбър пусна модната си линия Drew House, която е кръстена на второто му име. Тази унисекс модна линия се състои от няколко артикула, включително къси панталони, качулки и тениски. Дрехите са екосъобразни, произведени в Лос Анджелис и имат за цел да бъдат възможно най-всеобхватни, тъй като предлагат размери от XS до 2XL.

 

7. Той има необичаен талант
Снимка: Vogue

Пъзелът „Кубчето на Рубикс“ затруднява хората още от пускането му през 1974 г. Макар че за много хора той може да е труден, за Бийбър определено не е, тъй като той го реди за по-малко от 2 минути.

 

8. Usher започва кариерата му
Снимка: Getty Images

Разбира се, първата му изява – и срещата му с мениджъра Скутър Браун – се случва благодарение на видеоклиповете, които майка му качва в YouTube, но именно Usher подписва с него договор с лейбъл.

Актуално

Избрано за вас