Джейми Фокс „минал през ада“: Разкри подробности за хоспитализацията си

Снимка: Getty Images

Джейми Фокс „минал през ада“: Разкри подробности за хоспитализацията си

Снимка: Getty Images
Сподели

Джейми Фокс все още не е разкрил публично какво е причинило хоспитализацията му миналата година. Той обаче сподели някои подробности по време на среща, заснета на видео. Носителят на „Оскар“ беше приет в болница през април 2023 г. заради здравословна криза. По това време той снима филма „Отново в действие“ в Атланта.

Във видеоклип, публикуван в TikTok тази седмица, Фокс казва, че на 11 април 2023 г. е имал „силно главоболие“, съобщи CNN. Той си спомня, че е помолил свой приятел за лекарство и след това „ме нямаше 20 дни“.

„Не си спомням нищо“, отбелязва той във видеото.

По-нататък Фокс обяснява, че сестра му и дъщеря му са го завели на лекар, който му е направил кортизонова инжекция. Друг лекар му казал, че нещо „се случва там горе“, отбелязва Фокс, посочвайки главата си.

През юли 2023 г. звездата от „Рей“ обясни, че е избрал да не разкрива повече информация, защото

не е искал обществеността „да ме види такъв“.

„Искам да ме виждате как се смея, как се забавлявам, как се веселя, как се шегувам, как снимам филм или телевизионно предаване. Не исках да ме виждате с тръби, които излизат от тялото ми от мен, и как се опитвам да оцелея“, коментира той във видеоклип, публикуван тогава в Instagram. Актьорът добавя, че се чувства така, сякаш е отишъл „в ада и обратно“.

През август 2023 г. Фокс сподели още една актуална информация за здравословното си състояние в потвърдените си социални мрежи.

„Гледате човек, който е благодарен… най-накрая започвам да се чувствам като себе си…“, пише той по това време. „Беше неочаквано тъмно пътуване… но вече виждам светлината“.

Актуално

Избрано за вас