Дженифър Лопес отмени лятното си турне

Снимка: Amy Sussman/Getty Images

Дженифър Лопес отмени лятното си турне

Снимка: Amy Sussman/Getty Images
Сподели

Певицата и актриса Дженифър Лопес е отменила всички свои концерти от предстоящото си лятно турне „This Is Me…Now“.

Организаторите от Live Nation обявиха, че лятното турне през 2024 г. няма да се проведе, тъй като „Дженифър си взима отпуск, за да бъде с децата си, семейството и близките си приятели“.

Певицата се обърна към феновете си чрез бюлетина си On the JLo. Тя написа: Очаква се да се разделим с вас. Напълно съм огорчена и съсипана, че ви разочаровах. Моля, знайте, че не бих направила това, ако не чувствах, че е абсолютно необходимо. Обещавам, че ще ви компенсирам и всички ще бъдем отново заедно. Обичам ви толкова много. До следващия път.

Изявлението ѝ идва на фона на спекулациите, че бракът ѝ с Бен Афлек не върви добре, съобщи Sky News. Според други източници – продажбите на билетите за концертите ѝ също не са вървели добре.

Турнето беше в подкрепа на деветия ѝ студиен албум „This Is Me… Now“. То трябваше да да започне в Орландо, Флорида на 26 юни. Концертният ѝ гастрол щеше да бъде първият от пет години насам. Новият ѝ албум пък е първият солов албум, който излиза на пазара през последните 10 години.

„This Is Me… Now“ беше издаден по-рано тази година –  20 години след хитовия ѝ албум “This Is Me… Then. От Live Nation увериха феновете, че парите им ще бъдат автоматично възстановени.

Актуално

Избрано за вас