Кели Роуланд разкри защо се скара с охранител в Кан

Кели Роуланд разкри защо се скара с охранител в Кан

Сподели

Кели Роуланд разкри защо се е стигнало до разгорещената размяна на реплики с  охраната на червения килим на филмовия фестивал в Кан.

След като кадри, на които бившият член на Destiny’s Child се обръща строго към охранител на червения килим на премиерата на филма „Марчело Мио“, се появиха в интернет, тя обясни инцидента в интервю за Associated Press.

„Жената знае какво се е случило. Аз знам какво се е случило“, заяви 43-годишната Роуланд пред изданието. „Имам граница и я спазвам. Това е всичко“

„И имаше други жени, които присъстваха на този килим, които не приличаха съвсем на мен. Не им се скараха, не ги избутаха или не им казаха да се махат“, добави тя. „Аз отстоявах позицията си, а тя смяташе, че трябва да отстоява своята“, поясни певицата пред медиите.

Инцидентът, по време на който Роуланд и охранителят са стигнали до пререкание, става на стълбището на Двореца на фестивалите. Множество хора, придружаващи изпълнителката на „Dilemma“, изглежда се намесиха, но охраната продължи да ги подбутва, за да напуснат по-бързо килима.

По-рано тази година Роуланд се снима във филма „Mea Culpa“ на Тайлър Пери. След излизането му по Netflix през февруари тя сподели пред PEOPLE, че участието ѝ в еротичния юридически трилър „е било доста приятно преживяване“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас