Край на спекулациите: Адел потвърди, че е сгодена

Снимка: En Route Solutions Ltd

Край на спекулациите: Адел потвърди, че е сгодена

Снимка: En Route Solutions Ltd
Сподели

Адел потвърди годежа си по време на концерт в Германия. Певицата изнасяше концерт в Мюнхен, когато се оказа, че е забелязала някой, който носи табела с надпис: „Ще се омъжиш ли за мен?“

Тя прочете съобщението, но отговори: „Не мога да се омъжа за теб, защото скоро ще се омъжвам. Въпреки това – оценявам предложението и ти благодаря“.

След това тя показа на тълпата нещо, което приличаше на годежен пръстен – което предизвика радостни възгласи. Откровеният „разговор“ между нея и публиката беше заснет с камера. По-късно видеоклипът обиколи социалните мрежи.

От 2021 г. Адел има връзка с американския спортен агент Рич Пол, припомня каналът Sky News. Преди това беше омъжена за Саймън Конеки, с когото има общ си – Анджело. Пол е основател на Klutch Sports Group, а сред клиентите му е баскетболната легенда Леброн Джеймс.

36-годишната певица некколкократно беше снимана с Пол на събития като мачове от НБА. През 2022 г. заяви пред списание Elle: „Никога не съм била влюбена така. Обсебена съм от него“.

В момента Адел изнася 10 концерта в специално построена арена на открито в южния германски град. Неотдавна тя заяви, че възнамерява да си вземе „голяма почивка“ от музиката, когато настоящото ѝ турне приключи през месец ноември тази година.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас