Лейди Гага за спекулациите, че е мъж: Свикнала съм с лъжите по свой адрес

Снимка: Gotham/GC

Лейди Гага за спекулациите, че е мъж: Свикнала съм с лъжите по свой адрес

Снимка: Gotham/GC
Сподели

Лейди Гага разкрива защо никога не се е противопоставяла на слуховете в началото на кариерата си, че всъщност е мъж. Певицата и актриса отхвърли въпрос за този слух по време на интервю за CNN още през 2011 г.

„Защо ще си губя времето, за да обяснявам дали имам пенис, или не? Моите фенове не се интересуват от това, същото важи и за мен“, изтъкна тогава тя.

Години по-късно тя отново говори откровено за това, че постоянно се ориентира в дезинформацията, която се върти за нея онлайн. Тя разговаря с технологичния магнат Бил Гейтс в предаването „What’s Next на Netflix?“.

„Когато бях в началото на 20-те си години, имаше слух, че съм мъж“, казва Лейди Гага на Бил Гейтс във втория епизод.

„Обиколих целия свят. Пътувах за турнета и за промотиране на записите си и почти във всяко интервю, в което седях –

в интернет имаше подправени снимки.

Тогава винаги ми казваха „Има слухове, че сте мъж. Какво ще кажеш по този въпрос?“

Звездата от „Жокера: Лудостта е за двама“ заяви, че никога не е отговаряла на подобен тип въпроси, „защото не се чувствах като жертва на тази лъжа“.

„Била съм в ситуации, в които поправянето на слух не е било в интерес на благополучието на други хора“, продължи тя. „В този случай се опитах да провокирам мисълта и да нарушавам спокойствието по друг начин. Опитах се да използвам дезинформацията, за да създам друга разрушителна точка“.

Лейди Гага добави, че е

„свикнала с лъжите, които се печатат за мен, откакто съм на 20 години.

Аз съм изпълнител. Мисля, че това е малко смешно“.

Още в началото на кариерата си певицата, носителка на „Грами“, стана известна с това, че поема рискове и нарушава статуквото. По-късно тя демонстрира актьорските си умения с награденото си изпълнение във филма „Роди се звезда“ от 2018 г. Очакваме да я видим на голям екран отново в „Жокера: Лудостта е за двама“. Той ще излезе на екран на 4 октомври.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас