Мария Бакалова и Стоичков стават жури на „Като две капки вода за всяко дете“

Снимка: AP

Мария Бакалова и Стоичков стават жури на „Като две капки вода за всяко дете“

Снимка: AP
Сподели

На 18 февруари в 20:00 ч. по NOVA предстои второто издание на „Като две капки вода за всяко дете“. Благотворителната вечер в партньорство с УНИЦЕФ България ще предизвика осем български звезди и осем талантливи деца

да влязат в образ и да изпълнят любими песни

с кауза – закрила на всяко дете от насилие. Плътно до участниците ще бъдат водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро. Звездно жури ще коментира представянето на дуетите.

Актрисата с номинация за “Оскар” за “Най-добра поддържаща роля” – Мария Бакалова, актрисата и национален посланик на УНИЦЕФ България – Елена Петрова. До дамите ще седнат легендарният футболист Христо Стоичков и продуцентът Магърдич Халваджиян.

На 18 февруари готови да за преобразяване в „Като две капки вода за всяко дете“ ще бъдат любимите звезди – Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки партньори.

Всеки зрител ще може да се включи в каузата и

да дари онлайн или чрез SMS,

като гласува за любимия си дует. С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ ще работи за разпространение на модела на центровете за деца и семейства, пострадали от насилие “Зона ЗаКрила“ в цялата страна, за превенцията и реакцията в случаите на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца онлайн и ще продължи да обучението на специалисти в областта.

Ден по-късно започва и дванадесетият сезон на обичаното шоу  „Като две капки вода“. Тогава ще се разбере и кои са новите осем звезди, които ще влязат в най-забавното и вълнуващо музикално приключение.

Актуално

Избрано за вас