Мачо или чехльо? Какъв е мъжът до вас според отношенията с мама

Мачо или чехльо? Какъв е мъжът до вас според отношенията с мама

Сподели

Мачо или чехльо? Грижовен джентълмен или играч на дребно с манталитет на тираджия? Отговорен строител на връзка, или нехранимайко с ловдижийски синдром към жени-трофеи? Вижте как общува с майка си. Ако все още не познавате добре мъжа до себе си подлагате качествата му на потенциален партньор под въпрос, отношението към човека, който го е създал, ще отговори на всичките ви въпроси.

Ето шест примера за динамиката на общуване между майка и син и изводите за отношенията му с вас.

Ако той напълно избягва майка си

Избягва ли майка си като среден бизнес-данъчно облагане? Пропуска ли обажданията й със скоростта на светлината? Той не може да я постави на мястото, ако тя го разклаща емоционално. Той е човек, който обича хората и не е много уверен в себе си. Освен това се страхува, че ако й каже как се чувства, или ще я ядоса, или ще си има неприятности с нея.

Известен е като „мило момче“ и е харесван от другите, но плува под повърхността, което означава, че не се ангажира много със социални дейности. Ако сте общителен партньор, няма да процъфтявате с този мъж. Ако обичате да действате под радара, този пич е подходящ за вас.

Обвързването с него вероятно поражда тревожност, така че ако е решил да се справи с това и да остане с вас, вие сте неговата пазителка. Трябва да положи доста усилия, за да се справи с проблемите с главата си. Очаквайте дълбоки разговори и караници, които ще бъдат сложни.

Ако майка му диктува живота му 

Той не може да направи или да каже нищо без „одобрението на мама“, дори да е на 40 години. Смея ли да го кажа? Бягайте! Да, този мъж ще се грижи за вас и ще ви разглезва. Да, този мъж вярва, че жените са от съществено значение и са ценени. Все положителни неща, нали? Разбира се, че са.

Проблемът се състои в това, че в неговия свят може да има само една пчела кралица и това, скъпа моя, не сте вие. Това е тя.

Това означава, че всяко важно решение, което той взема, ще бъде обусловено от това какво иска тя, а не какво искате вие двамата като двойка. Той е любящ и привързан човек, който е най-добрият приятел на всички. Никой няма лоша дума да каже за него.

Той е щедър по дух и верен като кученце, но в крайна сметка мнението му за вас винаги ще бъде оформено от тази видима или невидима сила: Най-скъпата мама.

Ако открито мрази майка си

Той е хитрец и страхотен бизнесмен, но има захапката на гърмяща змия. Внимавайте! Той има бурна връзка с майка си, в основата на която тлее нерешен конфликт. Злобата е неговото най-силно оръжие, така че да се обвържете с него би означавало да се подложите доброовлно на мъчение.

При целия си темперамент обаче той притежава привлекателен драматизъм и емоционален компонент, който граничи с харизма. Той е съкрушено лошо момче и жените обичат това, а той обича жените… до известна степен. Той ги обича, когато се държат както трябва, а не когато проявяват характер и афишират колко са наясно със стойността си.

Истината е, че той се страхува от властта, която една жена може да има над него. Затова има куп приятелки и някак си никоя от тях не се мери с него. Освен това е склонен да се оплаква от майка си и да печели съчувствие за разбитото си детство.

Ако се страхува да не разочарова майка си

Той е близък с майка си, но тя не диктува живота му. Той изпитва силен страх, че ще я разочарова. Склонен да се измъква, за да прави това, което иска, особено ако смята, че тя не би одобрила това.

Той е склонен да се промъква и да хитрува, да поема всякакви рискове и обикновено да успява в тях. Но ако сте обвързани с него, ще трябва да се включвате в малките му игри, което може бързо да омръзне. Той иска да ви угоди, защото мрази конфронтацията. Но можете да го видите как ви казва „да“, но след това прави това, което е искал да направи на в началото. Това е малко дразнещо.

Ако напълно се доверява на майка си

Той е често с нея и макар тя да не командва, той я търси постоянно. Толкова много, че, познайте какво? Тя знае за всички караници в отношенията на сина си!

Той много уважава жените и иска да чуе мнението на партньорката си, но също така е незрял и не може да решава сам. Той е първият човек, който помага на всеки друг в семейството, което е прекрасно. Но също така е склонен да говори зад гърба на хората. Да се оплаква, като в същото време се чувства така, сякаш трябва да бъде послушен.

Той се нуждае от силна жена, защото е зависим от другите.

Ако майка му е най-добрата му приятелка

Ако той дружи с майка си и същевременно може да се изкаже, ако тя го разстрои, имате в ръцете си уверен мъж. Имате мъж, който не е заплашен от жените, а стимулиран от тях. Той се радва на романтични партньорства и обича тръпката от спора, така че ако сте пасивна или не сте уверена в себе си, той не е човекът за вас.

Майка му вероятно знае повече за връзките му, отколкото би искал един романтичен партньор, но ако майка му не харесва човека, когото той обича, той бързо й казва да се отдръпне, ако се наложи. Той има много приятелки, което може да е храна за ревност, и не се обвързва бързо, но когато се обвърже е много отдаден.

 

Актуално

Избрано за вас