Неизвестен нападател вкара актьора Стив Бушеми в болница

Снимка: Charles Sykes/Invision/via AP

Неизвестен нападател вкара актьора Стив Бушеми в болница

Снимка: Charles Sykes/Invision/via AP
Сподели

На холивудския актьор Стив Бушеми е оказана медицинска помощ, след като е бил ударен в лицето по време на разходка в Ню Йорк.

Полицейското управление в града съобщи за CNN, че разследва нападението, което е станало в сряда. То е последната от поредицата случайни атаки.

Миналия месец CNN разговаря с половин дузина жени, които разказаха, че са

били ударени в лицето без причина,

докато са се движили по улиците на Ню Йорк.

„Бушеми е бил нападнат в средния квартал на Манхатън. Той е поредната жертва на случаен акт на насилие в града“, се казва в изявлението на публициста му до CNN.

„Той е добре и оценява добрите пожелания на всички. Невероятно тъжен за всички, на които се е случило това, докато също се е разхождал по улиците на Ню Йорк“, се казва в изявлението.

Според полицията в Ню Йорк служителите са били повикани на мястото на инцидента на 369 3rd Avenue малко преди обяд в сряда, 8 май.

„При пристигането си служителите бяха информирани, че

66-годишен мъж е бил ударен в лицето от неидентифицирано лице“,

се казва в изявлението на полицията.

„EMS се отзоваха и транспортираха жертвата до NYC Health and Hospitals/ Bellevue в стабилно състояние. Той ще бъде лекуван във връзка със синини, подуване и кървене на лявото око“, се казва в съобщението на полицията на Ню Йорк.

„Към момента няма арестувани, а разследването продължава“, заявиха от полицията.

„Лицето е описано като мъж с тъмен тен, носещ шапка в бейзболен стил, синя тениска, черни панталони, бели маратонки и носещ чанта за книги“, става ясно от описанието на полицията. Полицейското управление помоли обществеността за помощ при идентифицирането на заподозрения.

Нападнатият Бушеми е роден в Бруклин, Ню Йорк. Той е най-известен с участието си във филми като „Reservoir Dogs“ (1992 г.) и „Fargo“ (1996 г.), както и в телевизионни сериали, сред които „Boardwalk Empire“ и „30 Rock“.

Актуално

Избрано за вас