Звездата от Netflix Чанс Пердомо загина при катастрофа

Снимка: Karwai Tang / WireImage / Getty Images

Звездата от Netflix Чанс Пердомо загина при катастрофа

Снимка: Karwai Tang / WireImage / Getty Images
Сподели

Чанс Пердомо, участвал в телевизионните сериали Gen V и Chilling Adventures of Sabrina, е починал в резултат на инцидент с мотоциклет. Умира едва на 27 години.

Публицистът на Пердомо потвърди смъртта на британско-американския актьор в изявление за Variety: „С натежали сърца споделяме новината за преждевременната кончина на Чанс Пердомо в резултат на инцидент с мотоциклет. Властите съобщиха, че няма замесени други лица. Неговата

страст към изкуството и ненаситен апетит за живот

се усещаха от всички, които го познаваха. Молим да уважите желанието на семейството за уединение, докато скърбят за загубата на любимия си син и брат“.

Пердомо е известен с ролите си на Амброуз Спелман в сериала на Netflix Chilling Adventures of Sabrina и Андре Андерсън в сериала Gen V.

„Не можем да си обясним това. За тези от нас, които го познаваха и работеха с него, Чанс беше винаги очарователен и усмихнат, ентусиазирана природна сила, невероятно талантлив изпълнител и повече от всичко друго – просто много мил, прекрасен човек“, казват продуцентите на Gen V в съвместно изявление.

„Дори да пишем за него в минало време – няма смисъл. Много съжаляваме за семейството на Чанс и скърбим за загубата на нашия приятел и колега. Прегърнете любимите си хора тази вечер“, допълват още те.

Актуално

Избрано за вас