Памела Андерсън замени бляскавия живот в Малибу с ферма

Снимка: Getty Images

Памела Андерсън замени бляскавия живот в Малибу с ферма

Снимка: Getty Images
Сподели

Актрисата Памела Андерсън продаде жилището си в Малибу. Така тя вече може да се похвали с живот, далеч от светлините на прожекторите.

Откакто преди време пое реставрирането на фермата на своите баба и дядо, секссимволът на цяло едно поколение, заяви, че вече се е преселила там. Към момента актрисата, позната от сериала „Спасители на плажа“, живее доста спокоен живот край езерото на остров Ванкувър, пише dir.bg.

В свое интервю тя разказва, че

завръщането в дома, където е прекарала детството си,

било като затварянето на пълен кръг след години на отсъствие и пътуване.

„Все още имам много неща за вършене тук, градинарска работа. Но няма друго място, на което бих искала да съм в момента!“, разказва Памела. 

По нейни думи сега, откакто напусна лъскавия живот, който предлага Малибу, тя се чувства като истинска островитянка. Новият ѝ начин да  на живот включва ходене боса По тревата в двора или с гумени ботуши. Тя вече не носи грим и много често може да бъде видяна облечена с удобна рокля, а с лъскав тоалет. Друго предимство на живота в провинцията се оказва и възможността да си приготвя домашна храна с пресни и свежи продукти.

Едно от любимите ѝ места в новия ѝ дом е именно кухнята. Вече е факт и нейната кулинарна книга с рецепти, за които тя твърди, че идват от сърцето.

Актуално

Избрано за вас