Ребел Уилсън „разбуни духовете“ с книгата си: Какво разкрива актрисата?

Снимка: IMDb

Ребел Уилсън „разбуни духовете“ с книгата си: Какво разкрива актрисата?

Снимка: IMDb
Сподели

Ребел Уилсън твърди, че член на кралското семейство я е поканил на оргия с наркотици в дома на американски милиардер. Австралийската актриса разкрива това в новата си книга и въпреки че не назовава името на кралската особа, дава три улики кой е човекът. Той е мъж е, случило се е през 2014 г. и той е „петнадесети или двадесети по ред за британския трон“.

В мемоарите си „Rebel Rising“ блондинката разказва как в последния момент е получила покана за парти на технологичен милиардер от кралската особа, който казал на свой приятел: „Имаме нужда от повече момичета“. „Каква идеална възможност да си намериш гадже, помислих си“, пише актрисата.

Според книгата партито със средновековна тематика се е състояло в наето за целта ранчо край Лос Анджелис. Уилсън описва събитието като „лудо“ – с

акробати, смесващи се с тълпата и гигантска камина,

заобиколена от възглавници. Тя разказва, че е разговаряла с милиардера, който обаче също е неназован, предаде dir.bg.

На партито, твърди Ребел, мъже са се състезавали на коне в поле и е имало басейн, пълен с момичета, облечени като русалки. Поради обширността на къщата и нейното изолирано местоположение, на гостите били определени стаи за нощувка. Звездата споделя, че там е видяла непълнолетната британска кралска особа, а

наркотиците се раздавали на подноси.

Актрисата също така твърди, че „приблизително по същото време“ са ѝ били предложени 2 милиона долара, за да прекара уикенда „с йордански принц“. Тя каза, че е „разпитала в индустрията“ какво ще включва този вид оферта. Казано ѝ е, че от нея ще се очаква „в даден момент да спи с принца“.

Мемоарите на Уилсън вече бяха въвлечени в противоречия, след като тя направи шокиращи разкрития за поведението на британския комик Саша Барон Коен. Тя твърди, че той е я подлагал на сексуален тормоз. Макар да  категорично отрича всички обвинения, актьорът все пак стигна до развод след разкритията.

Актуално

Избрано за вас