Бритни Спиърс направила аборт от Джъстин Тимбърлейк по време на връзката им

Бритни Спиърс направила аборт от Джъстин Тимбърлейк по време на връзката им

Сподели

Бритни Спиърс разкрива в новите си мемоари, че е прекъснала бременността си, след като е забременяла от Джъстин Тимбърлейк по време на връзката им, предава BBC.

Бритни и Джъстин са били тийнейджъри, когато са се срещали между 1999 и 2002 г. Откъси от предстоящите мемоари на Бритни, „Жената в мен“, разкриват, че Джъстин „не е искал да бъде баща“.

В откъс, публикуван в People, Бритни казва още: „Това беше изненада, но за мен не беше трагедия. Толкова много обичах Джъстин. Винаги съм очаквала, че един ден ще имаме семейство заедно“.

Тя разкрива, че е направила аборта в края на 2000 г., когато е била на 18 или 19 години. Описва процедурата като

„едно от най-мъчителните неща“,

които някога е преживявала.

Година след раздялата на двойката Бритни издава албума си „In the Zone“, третият сингъл от който е „Everytime“. Песента е бавна балада, която се различава от някои от по-ранните ѝ, по-оптимистични издания.

Някои фенове се върнаха към текста на песента и смятат, че той може да се отнася до аборта. Те го разглеждат като извинение към нероденото бебе, а не като оплакване на края на връзката ѝ с Тимбърлейк.

Припевът на песента: „И всеки път, когато те виждам в сънищата си, виждам лицето ти, ти ме преследваш. Предполагам, че имам нужда от теб, бебе“, сега се тълкува по нов начин от някои.

Бритни е съавтор на песента заедно с Анет Артани, а музикалният клип, издаден през 2004 г., е режисиран от Дейвид ЛаЧапел.

Има и части от видеоклипа към песента, която е пусната през април 2004 г., които според феновете също сочат към аборт.

Джъстин все още не е коментирал последното разкритие на Бритни. През 2021 г. в публикация в социалните мрежи той заяви, че „дълбоко съжалява“ и ще „поеме отговорност“, след като призна, че я е провалил по време на връзката им.

Песента му „Cry Me A River“, издадена малко след раздялата им през 2002 г., беше възприета от някои като капитализиране на връзката им, тъй като той използва разбитото сърце, за да популяризира музиката си.

Книгата на Бритни ще се фокусира отчасти върху 13-годишното попечителство, упражнявано от баща ѝ Джеймс. Тя ще бъде публикувана на 24 октомври – две години след края на правното споразумение, което според нея я е „лишило от женственост“.

Актуално

Избрано за вас