Здравето на принцеса Кейт се подобрява

Снимка: Getty Images

Здравето на принцеса Кейт се подобрява

Снимка: Getty Images
Сподели

Все още не е ясно кога принцеса Кейт Мидълтън ще се завърне към официалните си задължения. Докладите, в които се твърди, че принцеса Кейт, че това няма да се случи преди следващата година, са неточни, твърдят източници на Vanity Fair. Според Daily Mail това може да се случи още тази есен. От Бъкингамския дворец не дават точен отговор на този въпрос. Те излязоха с официално съобщение, което гласи, че Кейт ще се върне, когато медицинският екип ѝ позволи.

От VF съобщават, че Кейт не бърза да се върне на работа, като се е съсредоточила изцяло върху възстановяването си. Според близък до престолонаследниците източник: „Няма график и със сигурност не бърза. Това ще стане, когато Катрин се почувства готова и когато получи зелена светлина от медицинския си екип.

Тя ще се върне на работа, няма съмнение“.

Въпреки че е преустановила всички служебни задължения, Кейт е била в течение на знаковия доклад, публикуван миналата седмица от Кралската фондацията за ранно детство и свързаната с нея работна група за бизнеса. Преди това неин помощник разкри, че е прочела доклада и е била информирана за него. Говорител на двореца Кенсингтън обаче подчерта, че новината не бива да се разглежда като пример за завръщането ѝ на работа.

Високопоставен кралски помощник заяви пред Daily Mail: „Принцесата на Уелс беше движещата сила на бизнес работната група. Тя е била в течение на събитията от самото създаване на работната група. Прочела е доклада“.

„Това е ясен ангажимент, който тя пое.

Фокусът на професионалния ѝ живот е службата на обществото.

Това ще продължи и когато тя се върне на работа“, категоричен е той.

Източници, близки до принцесата, съобщиха на VF, че лечението ѝ  е постигнало успех и тя се чувства много по-добре.

„Голямо облекчение е, че тя понася лекарствата и действително се чувства много по-добре“, казва приятел на семейството. „Това, разбира се, беше много труден и тревожен период. Всички се обединиха около нея – Уилям, родителите ѝ, сестра ѝ и брат ѝ.“

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас