Сестрата на Лиъм Пейн: Той просто искаше да бъде обичан, не успях да го спася

Снимка: Chris J Ratcliffe/Getty

Сестрата на Лиъм Пейн: Той просто искаше да бъде обичан, не успях да го спася

Снимка: Chris J Ratcliffe/Getty
Сподели

Сестрата на Лиъм Пейн – Рут Гибинс, проговори за първи път след смъртта на певеца. В сърцераздирателен пост в Instagram тя се сбогува с брат си, който почина преди няколко дни едва на 31 години.

„Не мога да повярвам, че това се случва…Лиъм беше най-добрият ми приятел, никой никога не можеше да ме разсмее толкова, колкото него“, започва тя.

След това Гибънс обяснява, че Пейн „се е преместил, когато е бил на 17 години, за да преследва мечтите си“. Тя често е пътувала, за да го посещава по време на участието му в британското шоу за таланти The X Factor. Гибънс отбелязва, че

Лиъм обичаше One Direction“, наричайки останалите членове от групата „негови братя“.

Лиъм, мозъкът ми се мъчи да навакса със случващото се и не разбирам къде си отишъл“, продължава тя. „… Искам само да карам към дома ти, да вляза при звучаща музика и да те намеря седнал там да пишеш песен“.

Според Гибънс Пейн е бил „толкова любезен“ и е „умеел да разсмива“.

„Не чувствам, че този свят е бил достатъчно добър или любезен към теб. Доста често през последните няколко години ти трябваше наистина да се стараеш, за да преодолееш всичко, което беше насочено към теб“, пише още Гибънс.

Тя е категорична, че брат ѝ „просто е искал да бъде обичан“ и „да прави хората щастливи“ с музиката си, пише People.

„Ти никога не си вярвал, че си достатъчно добър. Надявам се, че сега можеш да видиш този изблик на любов, който никога не си получавал навремето“, продължава постът ѝ.

След това тя благодари на Пейн „за това, че промени живота ми“.

Беър винаги ще знае колко невероятен е бил баща му и как си го боготворял. Съжалявам, че не можах да те спася. Обичам те“, завършва тя.

Междувременно бащата на изпълнителя отпътува за Аржентина, за да разпознае тялото на детето си. Той се срещна с част от феновете на Пейн, които продължават да оставят цветя и съболезнователни бележки пред хотела, където загина звездата.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас