„Възходът на Симон Байлс“- златното момиче на Америка блести в документална поредица

Снимка: ‘Simone Biles Rising: Part 2'

„Възходът на Симон Байлс“- златното момиче на Америка блести в документална поредица

Снимка: ‘Simone Biles Rising: Part 2'
Сподели

Втората част на документалната поредица „Възходът на Симон Байлс“ на Netflix ще проследи най-награждаваната гимнастичка на всички времена от олимпийските квалификации до спиращите дъха състезания в Париж по-рано този месец.

Премиерата на трети и четвърти епизод от поредицата ще бъде на 25 октомври.
Снимка: Getty images

Тийзър за документалния филм показва ироничното чувство за хумор на Байлс. В една от сцените тя разказва как животът ѝ е станал хаотичен, откакто се преместила в Париж, докато отпива шампанско, а зад гърба ѝ се извисява Айфеловата кула. На Олимпийските игри

тя спечели  три златни и един сребърен медал

„Възходът на Симон Байлс“ обещава да започне с изпитанията, показвайки квалификацията ѝ за участие. Продължава с пристигането ѝ в Париж и проследява състезанията. Това ще бъде вълнуващ завършек на документалната поредица след първите два епизода. Те описваха действителния хаос, който тя изпитва след

неуспешния скок, накарал я да се откаже от Олимпийските игри в Токио

и възвръщането на увереността ѝ в Париж. Документалистката Кейти Уолш, която ръководи първата част на поредицата, продължава да режисира новите епизоди.

Симон Байлс изпълнява съчетание по художествена гимнастика на Олимпийските игри в Париж през 2024 г.; Снимка: AP

Триумфът на Байлс в спортната история беше толкова зашеметяващ, че Бионсе направи видеоклип в нейна чест. „Само малцина знаят какво е чувството да стигнеш до върха, да останеш там и някак си да продължаваш да се подобряваш“, каза певицата. Симон Байлс ме вдъхновява и съм сигурна, че тя вдъхновява и вас. Такава увереност в силата ѝ, такава красота в нейната мощ, такъв голям урок в нейната история. Брилянтността ѝне идва лесно. Златото може да бъде адски трудно постижимо , а най-великата за всички времена е готова да заложи тази титла всеки път, когато излиза на терена“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас