Том Круз се включва в Олимпийските игри

Снимка: Getty Images

Том Круз се включва в Олимпийските игри

Снимка: Getty Images
Сподели

Том Круз ще присъства на Олимпийските игри в Париж през 2024 г. Звездата от филма „Мисията невъзможна“ и “Топ Гън“ ще бъде в Париж не само за да  подкрепи отбора на САЩ. Източници разкриват, че актьорът всъщност ще работи по свръхсекретен проект. 62-годишен, Круз продължава да изненадва със своята енергия и ангажираност към нови и вълнуващи начинания.

В продължение на месеци той се подготвя

да изпълни каскада с парашут по време на церемонията по закриването на Олимпийските игри

в Париж на 11 август. На големия финал филмовият продуцент ще измине огромни разстояния. Целта му е да предаде олимпийският огън на следващия град домакин през 2028 г. – Лос Анджелис. Това съобщава People.

Предполагаемият план е трикратният носител на наградата „Златен глобус“ да започне с люлеене от върха на „Стад дьо Франс“, преди да достигне първата си цел – терена на стадиона. Предполага се, че през цялото време ще тегли официалния олимпийски флаг.кафк

След изпълнението на каскадата, има слухове, че олимпийското предаване ще бъде прекъснато за двуминутен, предварително записан сегмент. В него Том Круз ще пътува със самолет до следващата си спирка, показвайки как пренася олимпийския флаг от Франция до Лос Анджелис.
The Hollywood Reporter съобщи също, че друга планирана каскада в Лос Анджелис, която е щяла да бъде включена в предварително заснетия сегмент, е била отменена. Полицията на Лос Анджелис се е колебаела дали да затвори магистралата Pacific Coast Highway. Получаването на разрешение от Калифорнийската крайбрежна комисия също е било пречка.
Круз е измислил идеята за каскадата и я е споделил с Международния олимпийски комитет. 
Снимка: Jean Catuffe/Getty Images
През 2004 г. той помага за пренасянето на олимпийския огън в Лос Анджелис. Чрез него се разпространява послание за мир и приятелство между народите.

Круз беше в Париж през първите няколко дни на летните игри. За първи път беше забелязан на церемонията по откриването край река Сена на 26 юли.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас