Травис Скот е арестуван в Париж за нападение над охранител

Снимка: Getty Images

Травис Скот е арестуван в Париж за нападение над охранител

Снимка: Getty Images
Сподели

Американският рапър Травис Скот беше арестуван в хотел George V в 8-и район на Париж след инцидент с охранител. Това съобщи парижката прокуратура, потвърждавайки информация от Valeurs Actuelles.

Полицията е била извикана в хотел George V, за да задържи рапъра заради нападение над телохранител. Според прокуратурата охранителят се е намесил, за да предотврати ескалация на конфликт между рапъра и неговия бодигард. Започнало е разследване, което е възложено на отдела за криминални разследвания. Това пише Franceinfo.

Травис Скот, роден като Жак Бермон Уебстър II в Хюстън, Тексас, е значима фигура за американската хип-хоп сцена. Той има общо четири албума, включително популярния „Astroworld“ от 2018 година. По-рано същия ден рапърът е бил забелязан в Париж на полуфинала по баскетбол за мъже на Олимпийските игри между САЩ и Сърбия, който се състоя в зала „Берси“.

Снимка: Getty Images

Това не е първият случай, в който Скот се сблъсква със закона. През юни той беше арестуван в Маями Бийч, Флорида, за нарушаване на обществения ред под въздействието на алкохол.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас