Звезда на Дисни е арестувана за домашно насилие

Снимка: Getty images

Звезда на Дисни е арестувана за домашно насилие

Снимка: Getty images
Сподели

Бившата актриса от Disney Channel Скай Джаксън е била арестувана в Universal Studios в петък. Полицията се е отзовала на домашен инцидент с участието на Джаксън края на миналата седмица, потвърдиха от шерифството на окръг Лос Анджелис пред The Hollywood Reporter. Според първоначалното разследване на властите Джаксън е определена като основен агресор

и е арестувана за побой над партньора си.
Снимка: Getty images

Актрисата е била транспортирана до полицейския участък в Западен Холивуд, за да бъде задържана, а делото ѝ ще бъде изпратено в сградата на Върховния съд във Ван Нюз за завеждане на дело. Представителите на актрисата не са отговорили веднага на молбата за коментар.

Снимка: Disney Channel

Джаксън изпълняваше ролята на Зури в сериала „Джеси“ на Disney Channel от 2011 до 2015 г. Тя се превъплъщава в тази роля през първите три сезона на съпътстващия сериал – “Bunk’d“. Тя ще участва и в трилъра „Човекът в белия ван“, който ще тръгне по кината в САЩ през октомври.

Във филма участват Шон Остин от „Stranger things“, както и Али Лартър (The Rookie) и Мадисън Улф (The Conjuring 2). Филмът е вдъхновен от поредица истински престъпления през 70-те години на миналия век, свързани с Ани Уилямс (в ролята Улф), която е била преследвана многократно от мъж в бял ван. Описанието на лентата обещава „ужасяващ кошмар за Хелоуин“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас