Задържаха Жана Бергендорф, буйствала в чужд дом

Снимка: Кадър Нова тв

Задържаха Жана Бергендорф, буйствала в чужд дом

Снимка: Кадър Нова тв
Сподели

Певицата Жана Бергендорф е задържана тази нощ. Изпълнителката отишла със свой приятел на гости. След 3 часа сутринта двамата започнали да буйстват и да чупят мебелите в чуждия дом. Домакинът подал сигнал, а полицаи посетили адреса и ги задържали, предаде Нова телевизия.

Припомняме, че през 2016 година певицата беше обвинена за управление на лек автомобил след употреба на наркотични вещества.

„Прекалено ми дойде всичко това, свързано с известността, с нападките. Това ме накара да се чувствам самотна и исках да наказвам себе си. Не мисля, че артистът наказа мен. По-скоро мисля, че аз самата като човек се опитах да накажа артиста Жана”, сподели тя в интервю преди 2 години.

Най-лошото за нея било това, че са я игнорирали, че е нямала право да пее.

„Наркотиците за мен станаха повече от приятели.

Намирах отдушник. Когато ми беше забранено да пея, душата ми крещеше. Забранено ми беше, защото така трябваше. Защото такъв беше договорът. А и защото хората обичат да нараняват”, разкри певицата.

Жана Бергендорф става известна след победата си в песенния конкурс X Factor. За него я записва неин близък приятел малко след завръщането ѝ в България от Северна Корея. По време на предаването тя никога не е била изпращана на елиминации. Така си спечелва и заветната победа и любовта на публиката.

Актуално

Избрано за вас