Британската група Soft Play ще подгрява Imagine Dragons в София

Британската група Soft Play ще подгрява Imagine Dragons в София

Сподели

Енергичните британци от Soft Play ще подгряват Imagine Dragons на концерта им в София. Дългоочакваното събитие, част от турнето им „Mercury World Tour“ ще се проведе на 30.07 на стадион „Васил Левски“.

Дуото е създадено през 2012 г. и една от най-важните съвременни рок банди за островната сцена. Бандата е изградена върху идеята за счупване на правилата. Тази максима изглежда им служи добре, защото дебютният им албум бързо се превръща в златен и е номиниран за наградата “Mercury”. Групата печели сърцата на Майк Скинър от The Streets, Mike D от The Beastie Boys, носители са на няколко NME награди.

Третият албум на Soft Play покори ТОП 10 класациите за рок музика по света

Изнасяли са самостоятелно шоу в Alexandra Palace, Skepta е бил с тях на сцената по време на Big Weekend, поредица на Radio BBC 1. Били са на турне с The Prodigy, Kasabian, Jamie T и Wolf Alice. Техният трети и най-скорошен албум “Acts of Fear and Love” се вряза директно в ТОП 10 на класациите за рок музика по света. Той събира едни от най-добрите ревюта в кариерата на бандата до ден днешен. NME описва албума като “най-завършения от каталога на групата до момента, с много интересни промени и нови звуци, но без да губи връзка с ДНК-то на групата”.

Imagine Dragons

Imagine Dragons, които се нареждат сред една от комерсиално най-успешните рок банди ще свирят за първи в България. Те създават три от най-добрите рок песни на десетилетието според Billboard: „Believer“, „Thunder“ и „Radioactive“. Всички те ще бъдат изпълнени заедно с нов сингли по време на шоуто в София. Организаторите Honeycomb Live Bulgaria издадоха, че билетите за седящи места са напълно разпродадени, като остава само ограничена бройка правостоящи места. Зоните на терен са разделени на две – Radioactive Zone и General Admission. С цел безопасност и до двете не се допускат лица под 12 г.

До концерта на 30.07 остават само 5 дни. Можете да вземете своите билети от мрежата на epaygo или bilet.bg.

Актуално

Избрано за вас