Тревожна тенденция: Фенове замерват певци с телефони, патерици и прах от кремация

Снимка: .morefm.co.nz

Тревожна тенденция: Фенове замерват певци с телефони, патерици и прах от кремация

Снимка: .morefm.co.nz
Сподели

Ники Минаж беше ударена от предмет, хвърлен от неин фен, по време на концерт в Детройт от турнето ѝ  Pink Friday 2 Tour. Докато изпълняваше Starships, предпоследната си песен за вечерта, неизвестен предмет беше хвърлен към мястото, където стоеше рапърката. Той едва не попадна в лицето ѝ и се приземи на сцената. На видеата в социалните мрежи изглежда като гривна. След това Минаж го грабна от пода и го хвърли обратно в посоката, от която е дошъл. Инцидентът напомня за тревожния модел от миналогодишния концертен сезон, когато фенове не можеха да спрат да хвърлят всякакви предмети по изпълнителите на сцената.

@kimberly.gray5 Dont throw shit at Nicki😡#nickiminaj #concert #fyp #queen #Detroit #gagcitydetroit #gagcity #pinkfriday2 #pf2 ♬ original sound – Kimberly Gray

През юни миналата година поп певицата Биби Рекса получи нараняване на окото, след като мъж на име Николас Малваня хвърли мобилния си телефон по нея по време на концерт в Ню Йорк. Адвокатът на обвиняемия се извини от негово име, като добави, че намерението му е било да накара

певицата да си направи селфи с телефона му

и да го върне, пише Complex.

Същия месец Гло Рила изгони двама фенове, които привидно хвърлиха бутилки с вода по нея по време на изпълнение на фестивал в Швеция.

През юли миналата година в Лас Вегас Карди Би отвърна на удара. Тя хвърли микрофона си по фен, който я замери с напитка по време на изпълнението.

При други странни инциденти от миналата година фен хвърли торба с пепелта на майка си на сцената по време на концерт на Пинк. Колумбийският певец Малума някак си хвана чифт патерици по време на шоуто си.

За щастие, Минаж не изглеждаше да е пострадала. Шоуто привидно завърши без повече инциденти.

Актуално

Избрано за вас