След 5 припадъка за 2 дни: Филип Буков аут от Survivor?

След 5 припадъка за 2 дни: Филип Буков аут от Survivor?

Сподели

Актьорът Филип Буков разбуни духовете в Survivor с 5 припадъка за 2 дни. Разклатеното му здравословно състояние в следствие на зверски недостиг на въглехидрати го вкара в болница в Доминикана, а феновете бойкотират завръщането му в битката за 150 000 лв.

„Не си струва да умреш за Survivor“

„Играта на един участник тече само докато е на острова“ и „Нечестно е спрямо другите да се връща“ са малка част от коментарите в социалните мрежи на шоуто по bTV.

В пряко включване за „Тази събота и неделя“ вчера приятел на Буков призна, че за да предотврати подобни кризи от глад, актьорът се е опитал да качи килограми преди да стегне куфари за Доминикана. За съжаление – неуспешно. По време на племенния съвет на Survivor в събота звездата от „Татковци“ се включи директно от болницата, за да успокои съотборниците си.

„Добре съм… Правят ми някакви изследвания, но всичко е наред и съвсем скоро ще бъда при вас.

Изключително скучно ми е. Нямам търпение да се върна и да се надяваме да хвана и някоя друга риба.“, сподели Филип.

Зрителите заляха Facebook страницата на риалитито колкото с коментари на съпричастност, толкова и с апели Буков да си ходи. Дузина припомнят и трагичната случка с кмета на Раднево

Нончо Воденичаров, който през 2009 г. почина по време на снимките

на Survivor във Филипините.

„При цялото ми почитание към Филип (харесвам го и като актьор, и като атлет), но и аз споделям мнението, че е неправилно да се връща при останалите.“, пише потребител с името Наталия Иванова. „Все пак няколко дни лечение (почивка), храна и т.н. не са равностоен рестарт. Като спортист той би трябвало да постъпи честно спрямо другите участници и да напусне.

Като човек би трябвало да се погрижи за здравето си

А и регламента е неправилен… напусне ли някой по една или друга причина, премине ли към други условия, не трябва да се връща.“

Sirarpi Angelova припомня: „В американския Сървайвър (вече 44 сезона), ако някой участник е със здравословен проблем, нуждаещ се от лечение в болница, веднага го изкарват от играта по медицински причини. Играта за един участник трябва да тече единствено, когато е на острова.“

Зрителите дори се шегуват, че за да може Филип Буков да стои по-дълго на екран, е добре

директно да детронира Джаферович като водещ

на следващия сезон. В Survivor се оформя и апетитна любовна интрига между Буков и актрисата Снежана Макавеева, която в знак на солидарност спис неговите дрехи, откакто го приеха в болница.

В отбора на „Известните“ редом до Буков, Макавеева и колоритни участници като Благой Георгиев-Джизъса инстинктът си за самосъхранение тества и

изповедникът на изкуството в 7arts.bg Стефан Попов-Чефо

Водещият на подкаста „Откликни на изкуството“ приема  екстремното риалити като мечта, казарма и катарзис в едно. Докато снима сред пясъците на Доминикана, профилите му в социалните мрежи се управляват от негов приятел, симпатично представящ се като „чатбот Чефо“.

Фотокредит: bTV

Актуално

Избрано за вас