Райън Гослинг за ролята на Кен: Живеех си живота, докато не се наложи да се кача епилиран на ролери

Фотокредит: Jaap Buitendijk/Warner Bros.

Райън Гослинг за ролята на Кен: Живеех си живота, докато не се наложи да се кача епилиран на ролери

Фотокредит: Jaap Buitendijk/Warner Bros.
Сподели

През последните месеци Райън Гослинг беше зает да преоткрива егото на Кен в себе си, докато се подвизаваше в ролята на популярната мъжка кукла в предстоящия филм „Барби“. Въпреки това, актьорът споделя, че

в началото на снимачния процес е имал известни съмнения

По време на CinemaCon в Лас Вегас, Гослинг сподели, че „до този момент познавах Кен само отдалеч. Не познавах Кен отвътре.“, споделят от CNN.

„Съмнявах се в моята К-енергия. Не я усетих“,

каза той, като по-късно добави, че колежката му Марго Роби и режисьорката Грета Геруиг в крайна сметка са „извикали“ куклата в него.

След като получи ролята, актьорът претърпя  физическа трансформация, която все още можем да забележим в перхидролените му коси и бронзова кожа.

Фотокредит: Warner Bros
Живеех живота си и следващото нещо, което разбрах, беше че трябва да изруся косата си, да бръсна краката си и да карам ролери“,

пошегува се Гослинг. И добави, че често се чуди защо намира автобронзант върху чаршафите си. Той оприличи своята мимикрия в персонажа с тотална „розова треска“, сякаш е изпотил куклата през порите си.

Гослинг е бил първият и последен избор на Геруиг и Ноа Баумбах, нейният партньор и съсценарист на „Барби“, за ролята. Тя сподели, че докато са писали сценария, са отишли ​​доста далеч.

Написали са името на Гослинг вместо това на Кен,

сякаш вече са го избрали в съзнанието си, без да го познават.

Гослинг със сигурност показа подкрепа за своя режисьор, тъй като присъства на събитието, облечен в розово сако върху  бяла тениска с текст с характерния шрифт на Барби, който гласи „Грета Геруиг“.

Марго Роби, която играе Барби във филма, каза по време на срещата, че

ходенето на снимачната площадка на проекта е „като допаминов удар“ всеки ден

В допълнение към забавната дискусия CinemaCon бяха представени нови клипове от филма и дадоха на зрителите по-широк поглед към света на Барби, за който Геруиг беше споменала, че иска да изглежда и да бъде възможно „най-осезаем“.

Премиерата на филма „Барби“ е насрочена за 21 юли.

Актуално

Избрано за вас