Кит Харингтън е финансова акула в хитов сериал на HBO

Кит Харингтън е финансова акула в хитов сериал на HBO

Сподели

Кит Харингтън се завръща в ефира на HBO като финансова акула в сезон три на „Индустрия“. Снимките на хитовият сериал,

проследяващ напоената с кокаин, интриги и секс джунгла в топ инвестиционна банка в Лондон,

ще започнат този месец.

Харингтън, който нахлу в мокрите сънища на женската част от човечеството като Джон Сноу от „Игра на тронове“, ще скочи в кожата на Хенри Мък. Героят му е изпълнителен директор и основател на просперираща компания за зелена енергия, пише Entertainment Weekly.

„Индустрия“ е сред най-зарибяващите сериали за последните две години. Снимка: HBO

Първите два сезона на драмата бяха фокусирани върху битката за оцеляване на стажантите в банката, и по-специално върху Харпър (Майла Херълд), която бързо

еволюира от чернокож аутсайдер с фалшива диплома за висше до изпечен манипулатор

на фондовата борса. Изфабрикуваното й студентско минало в САЩ бе използвано като коз от ментора й Ерик (Кен Лунг) при опитът й да направи смел преврат в компанията и да изпече бюджета си до дълбоки старини.

Майла Херълд като Харпър – аутдайдерът, пробил си път във финансовата джунгла на Лондон. Снимка: HBO

Сценаристът Джоузеф Чарлтън подсказва, че сезон 3 ще бъде „много по-голям по изненадващ за зрителите начин“.

Шоуто няма да предъвква стари конфликти и сюжетни линии

Историята завива в тотално нова посока. Мисля, че ще покажем зависимостите между финансите и сферите на политиката в други част на света в наистина интригуваща светлина.“, споделя Чарлтън за Digital Spy. „Рамката се разширява и ще започнете да виждате кукловодите над всички тези хора.

А след това и шефовете на кукловодите

Ще стане ясно как една огромна инвестиционна банка се вписва в йерархията на обществото и диктува дневния му ред с неподозирана сила.“

Харингтън в „Екстраполации“. Снимка: Apple TV.

През последните години Кит Харингтън стана баща на две деца. Работата му в телевизията се сведе до сериалите  „Екстраполации“ и „Модерна любов“, а в киното засне Eternals и Baby Ruby. Миналото лято изтече информация, че британецът с благороден произход е подписал сделка за спин оф поредица, вдъхновена от „Игра на тронове“. В нея той отново ще нарами меча на защитникът на Севера с добра душа и добре поддържани къдрици Джон Сноу.

 

Фотокредит откриваща снимка: RCF/Everett Collection

Актуално

Избрано за вас