Фен шокира Пинк, хвърли към сцената праха на майка си

Фен шокира Пинк, хвърли към сцената праха на майка си

Сподели

Пинк остана смаяна, след като фен превърна в част от реквизита на шоуто й в Лондон останките на кремираната си майка. Певицата беше изненадана на фестивала BST Hyde Park, докато изпълняваше хита си Just Like A Pill.

Не е необичайно публиката да хвърля разни предмети по сцената

по време на концерт на любимите си изпълнители. Това най-често са подаръци, които да зарадват музикантите – от цветя и картички, през плюшени мечета, до сутиени. Прахът на покойник обаче предизвика различна реакция.

Във видео от концерта 43-годишната певица колебливо вдига

торбата с човешки останки,

хвърлена на сцената. Пинк продължава с въпроса: „Това е твоята майка?“, съобщава Sky News.

Тя допълва: „Не знам как да се чувствам за това.“ След това поставя торбата обратно на сцената и завършва песента си.

През уикенда певицата разби лондонската публика с турнето си Summer Carnival за две вечери като част от британския фестивал Summer Time. По време на сета си тя изпълни класики, включително Raise Your Glass и Just Give Me A Reason.

Фотокредит: Sky News

Певицата написа в Twitter, че е „радостта на живота й“ да споделя музиката си с фенове от такъв мащаб.

Те също споделиха своите преживявания от шоуто, като един фен написа: „Това беше първият концерт на сина ми, тази песен означава много, тъй като той има церебрална парализа и е работил толкова усилено с операции и физиотерапевт, че успя да става от инвалидната си количка и танцува със сестра му, която е неговата опора.“

На което Пинк отговори: „Нищо не би могло да ме зарадва повече. Благодаря ви, че споделихте това с мен!“

Сред артистите в афиша на тазгодишния BST Hyde Park са още Blackpink, Guns N’Roses, Take That, Лана Дел Рей, Брус Спрингстийн и E Street Band и Били Джоел.

Актуално

Избрано за вас