Рапърът Боро Първи се ожени за дългогодишната си приятелка

Рапърът Боро Първи се ожени за дългогодишната си приятелка

Сподели

31-годишният музикант Борис Мравков, широко познат като Боро Първи, избра романтичната локация на двореца в Балчик за своята сватбена церемония. Покрай него на алтара стоеше неговата избраница, талантливата художничка Ани Пунчева.

Ани, която в миналото е завършила специалност по журналистика в престижния „University of Westminster“ в Лондон, реши да се завърне в родната си страна след няколко години прекарани в чужбина. В България тя продължава своето образование. Освен това управлява свой блог и развива таланта си в областта на абстрактния експресионизъм.


За щастливото събитие стана ясно от споделените снимки и видеа от самите младоженци в социалните мрежи. Както и от изключителния сватбен фотограф Борис Михайлов.

Сред присъстващите на тържеството ВИП личности бяха известните Криско и Тита. Те не пропуснаха да изненадат младото семейство с музикални поздрави. Тита, в едно от своите сторита, разкри пред последователите си, че тя е тази, която е хванала букета на булката.

Относно избора на тоалет за този специален ден, Боро Първи определено бе впечатляващ в стилен тъмно зелен костюм, докато Ани ослепяваше всички със своята ефирна и нежна булчинска рокля.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ani ????️uncheva (@anipuncheva)

Моминското парти на Ани бе в края на август, като от него също се появиха снимки в социалните мрежи. „Имам късмета да познавам прекрасни жени и те ми подариха най-хубавия празник, споделям мнооого малка част от старанието им тук“, написа тя тогава.

Фото кредит откриваща снимка: Instagram

Актуално

Избрано за вас