Sofia Summer Fest стартира с коктейлна инвазия

Sofia Summer Fest стартира с коктейлна инвазия

Сподели

Четвъртото издание на Sofia Summer Fest ще стартира с коктейлна инвазия и събитието Sofia Finest. Между 30 юни и 2 юли столичани ще се събират зад музея  „Земята и хората“ с парола „Ако животът беше коктейл от…“.

Освен неприлично добра селекция от напитки  ви очаква и микс от активности,

които разкриват нови страни от коктейлната и градска култура на София.

“Целта ни е да откъснем посетителите от работното ежедневие. Да донесем радост, забавление, свежо настроение и наслада за сетивата. Заедно с цялата палитра от изкусителни вкусове, събрани в чаша изискан коктейл и селектирана музика“, споделя Христина Ванчева, създател на Sofia Finest.

Летният фестивал отново ще предложи богата културна програма

с много музика, театър, кино, забавления за деца, храна, напитки и едно цялостно фестивално преживяване в сърцето на столицата.

На 30 юни, който ще е с вход свободен, посетителите ги очакват различни проявления на тема „Изкуство“ под формата на изложби, инсталации и арт кътове. На 1 юли е подготвен концерт, както и специална DJ селекция.

На 2 юли, отново с вход свободен, темата „Пътешествия“ ще поведе посетителите

на вълнуващи приключения из близки и далечни страни.

През месец юли, сред събитията на Sofia Summer Fest, са представленията „Жена ми се казва Борис“, „Извънредно любовно“, „Горката Франция“, „Игра за двама“ и др., концертите на „Керана и Космонавтите“, „Братя Мангасарян“, Хип хоп фестивал и др., както и традиционните детски представление всеки уикенд и кино прожекции.

Актуално

Избрано за вас