Претърсиха жилището на компаньонката на Ален Делон

Претърсиха жилището на компаньонката на Ален Делон

Сподели

Френската полиция е претърсила дома на жената, която доскоро е била близка „спътница“ на 87-годишната филмова звезда Ален Делон. Мярката е предприета след две официални жалби, подадени в полицията от трите деца на Делон срещу Хироми Ролин.

След инсулта, който получи през 2019 г. той е в не особено добро състояние. Това наложило наемането на жена, която да му помага в дома му. Първата жалба е подадена от децата на Делон – Анушка, Ален-Фабиен и Антъни. Актьорът също добавя своето име чрез писмена декларация. Антъни Делон подава и втора жалба, в която обвинява Ролин в насилие и опит да ги отдели от баща им и да го направи зависим от нея. Тримата наследници на актьора споделят, че тя е контролирала телефонните му разговори и съобщения. Освен това е малтретирала любимото куче на Делон – Луба и е принудила актьора да го остави в кучкарник.

Ален Делон и синът му Антъни

В разговор по френската телевизия синът на Ален Делон – Антъни, който също е актьор, казва че в края на 2021 г. баща му е паднал и е бил откаран в болница. Той допълва, че г-жа Ролин е информирала семейството чак на следващия ден. „Тогава разбрах, че нещо не е наред“, споделя той. Антъни описва г-жа Ролин като компаньонка на баща му, което предполага по-скоро договорни отношения, отколкото такива от сексуално или емоционално естество.

Тя, от друга страна, се описва като компаньонка на Делон или партньорка

Ролин, която е била изгонена на 5-и юли от имота на актьора, е изпратила писмо до прокурорите, за да оспори обвиненията срещу нея. Тя също така е подала собствена жалба. В изявление от 39 страници, нейният адвокат отхвърля твърденията на семейството. Той заявява, че самата тя е била физически наранена по време на скандала в дома му в началото на юли. Пише още, че за разлика от децата, г-жа Ролин е полагала ежедневни лични грижи за застаряващия актьор, след като той е получил инсулт. И че не ѝ е било плащано, за да му „прави компания“. „Опасяваме се, че интересът на децата е чисто материален и че ако те толкова бързо сочат с пръст г-жа Ролин, то е защото се надяват един ден да извлекат финансова полза“, се казва в изявлението.

Ален Делон и Хироми Ролин
Последната публична изява на Ален Делон е през 20219 г.

Делон рядко се появява на екрана след 90-те години на миналия век. Известен с външния си вид на сърцеразбивач, той участва в хитови филми от 60-те години на миналия век, сред които „Леопардът“ и „Роко и неговите братя“. През 2019 г., когато му бе връчена почетна Златна палма на фестивала в Кан, той произнесе емоционална реч, в която сякаш се сбогува с киното. Това беше и една от последните му публични изяви. Същата година получи инсулт и оттогава за него все по-често се грижи Хироми Ролин в къщата му, югоизточно от Париж. Двамата се запознават на снимачните площадки през 90-те години.

Актуално

Избрано за вас