Свалиха видеоклиповете на Тото от YouTube канала му

Свалиха видеоклиповете на Тото от YouTube канала му

Сподели

Популярният YouTube канал на Йонислав Йотов-Тото тази сутрин осъмна без нито един видеоклип. Това съобщи самият той в Instagram. Причина за нападките срещу рапъра от група „СкандаУ“ стана скандален видеоклип с Константин Папазов, който беше качен преди няколко месеца. В него той с усмивка на лице разказва как за наказание преди време е обръснал главата на бившата си приятелка. На фона на многохилядните протести срещу насилника от Стара Загора, нарязал 400 пъти с макетно ножче приятелката си ѝ и след това я обръснал, това предизвика бурни реакции в социалните мрежи.

Константин Папазов

Лице на име Калоян Добрев пише имейл до Тото, в който го обвинява в промотирането на насилието над жени.

Писмото гласи:

„Заради видеото с насилника Тити Папазов ви репортваме цял ден клиповете и канала. ВИЕ ПОДКРЕПЯТЕ да се наказват жени, да се подстригват, да се бият. Вие сте наравно виновен с тези, които го правят, защото вие му давате сцена. Срам ме е като българин от вас.“

В следващото стори Тото споделя и скриншот как в каналът му вече няма нито едно видео. Към момента рапърът не е казал нищо повече по темата, освен че категорично се обяви против насилието над жените в предаването „Събуди се“ през изминалия уикенд. „Дано случаят да няма отворен финал, дано да има правосъдие. На мен лично ми писна като човек в тази държава да няма правосъдие. Как е възможно за всичко да няма правосъдие? Как е възможно, къде живеем? Какво трябва да стане? От нас зависи, те си правят каквото си искат.“, каза той.

Неговата съпруга Кристин Йотова го защити в пост

Добре бе, аз имам толкова много въпроси, че не знам откъде да започна? Как е възможно да извъртите така нещата, че пак Тото да ви е виновен? Как е възможно да кажете, че Тото подкрепял насилието! Не ви ли е срам? Не виждате ли този човек как говори за жена си навсякъде! Не виждате ли с какво умиление, любов и отдаденост към нея и семейството си. Та аз живея с него от 5 години и с ръка на сърцето ви казвам, че това е един от най-добрите хора, които познавам. Винаги помага на майки с колички, на хора попаднали в ситуация на улицата, на закъсали коли, на продавачи, на познати, непознати… ума ми не го побира вие какъв го направихте!“, пише тя в Instagram. В следващите редове тя приканва всички, които познават Йонислав да го подкрепят и да кажат публично що за човек. Тя споделя, че съпругът ѝ е просто водещ на подкаст и не се очаква да „бие гостите си при всяко нещо, с което не е съгласен“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristin Yotova (@krisiyotova)

В коментарите подкрепата си показа жената на актьора и водещ Наум Шопов – Теа. „Подкрепям ви, семейство! Преди няколко дни си затвърдих мнението, що за човек е Тото и що за родител иска да бъде (и е!). Вие сте пореден пример и спокойствие за мен, че с ЛИЧНИЯ си пример възпитавате двете си дечица, да бъдат човеци. Въпросната история е Ужасна и НЕ, по никакъв начин не подкрепям разказаното от Тити.. но не подкрепям и цялата негативна вълна, която се стоварва върху Тото. ТОВА СЪЩО Е АГРЕСИЯ и това също е една от причините да излезем на улицата с дъщеря ни“, пише тя.

 

Видеото с Тити и Тото обикаля социалните мрежи

В сваленото видео с Тити Папазов той разказва в детайли как момиче, с което излизал преди години му изневерило с негов приятел, с когото били на море и след това го излъгала. „И викам сега, понеже моята дума не цепи камъка на две, единственото нещо, което може да се случи, е да те подстрижа. И започва процеса на подстригване“, разказва гордо той. Водещият Тото и присъстващите в залата избухват в смях и сякаш историята се забравя и никой не ѝ обръща толкова голямо внимание. До момента, в който подобна история „взриви“ и обедини цяла България в последни дни.

Изпълнителката Йоана Захариева-Йоко разкри подробности за случая с Тити
Йоана Захариева-Йоко

По темата се изказа и певицата Йоана Захариева-Йоко, която се оказа съученичка на унизеното от Папазов момиче. Тя сподели, че след тази случка никой никога не я е видял повече и се твърди, че е емигрирала извън България.

„За съжаление момичето, за което Тити разказа беше моя съученичка. Ужасът тогава беше брутален за всички ни. Гергана (така се казва) след случката повече никога не се върна в клас и ние никога повече не я видяхме. Чухме, че е емигрирала извън България. Ситуацията при Тото в предаването мина, хей така, между другото. Той няма никаква вина за безразсъдното изказване на този психопат Тити, защото прозвуча почти на шега. Тръпки ме побиха когато чух как безцеремонно „човекът“ Тити Папазов се похвали пред множество зрители в залата и интернет, как е постъпил с едно момиче в крехка възраст, нашето момиче, което още нямаше 18.

Само забрави да се допохвали, че е я е вързал с белезници за парното преди да започне да я подстригва и я оставя така, заключена, между 24-48 часа, докато я намерят близките ѝ тогава“, гласи коментарът на Йоко.

Тити определи атаката към него като преднамерена

От своя страна Константин Папазов побърза да се защити, споделяйки, че „не може да има паралел с онзи изверг“, който е причинил това на приятелката си.

„Пълни лъжи са, че е била непълнолетна. Беше на 19 г. Това се случи в края на август, началото на септември 1995 г. Тя е родена на 15 май 1976 г. Да, не си говорихме една година, но след това подновихме разговорите. След това отиде да живее в чужбина. Била емигрирала. Кой емигрираше през 1995 г.? Дори не знам защо разказах това. Сигурно Тото ме е питал. Случило се е. Бяхме млади, малко буйни, повече глупави“, обясни баскетболният треньор пред „24 часа“.

Той допълни, че са минали 4 месеца от заснемането на видеото с Тото и 28 години от разказаната случка, и определи атаката като „преднамерена“. „Всички, които разпространяват това, като влезеш при приятелите им изплува едно популярно име, което заплаши със смърт Наско Сираков. Ама всичко мина и не се пита какво се случи с този инцидент.“, казва още Папазов.

 

Актуално

Избрано за вас