Люис Хамилтън учи Брад Пит да лети със състезателен болид на Силвърстоун

Люис Хамилтън учи Брад Пит да лети със състезателен болид на Силвърстоун

Сподели

Суперзвездата на Mercedes Люис Хамилтън учи холивудския сърцеразбивач Брад Пит да кара болид от Формула 1 с 200 километра в час.

Фен групите на двамата буквално полудяваха, след като снимки на Брад в състезателен екип и каска на F1 от преди почти година отново се завъртяха онлайн.

Пит и Хамилтън са заедно заради снимки на нов филм, посветен на състезанията. Още по-вълнуващото е, че Брад Пит е получил разрешение да направи парадната обиколка при Гран при на Великобритания тази година.

Актьорът ще кара на пистата в Силвърстоун под зоркия поглед на аса на Формула 1 през юли месец.

„Да гледаш Брад Пит начело на състезателното поле в Гран при на Великобритания ще бъде невероятен и сюрреалистичен момент за телевизионните зрители и феновете на Силвърстоун през юли тази година“, казват от продукцията.

Неозаглавеният засега филм, вдъхновен от автомобилните състезания, бе потвърден от Apple Studios неотдавна.

Брад Пит ще изпълнява главната роля. Актьорът ще управлява болид от F2. Автомобилът ще е специално адаптиран от екипа на Хамилтън в Mercedes за филма, с малка 6К камера на борда.

Фотокредит: @LewisHamilton

„Все още не знам нищо за това какво ще правим на пистата в деня на Гран при на Великобритания, просто се уверявам, че сценарият е на ниво“, обясни Хамилтън в Маями тази седмица.

Режисьор ще е Джозеф Косински, който стои зад последния касов хит „Топ Гън: Маверик“. Лентата върна Том Круз на върха на филмовите класации.

На снимката: Брад Пит на Гран при на Остин (октомври 2022 г.) с ръководителите на отбора на Mercedes Маркус Шафер и Тото Волф, и Тим Кук и Еди Кю от Apple.

Снимките на филма ще започнат именно на Силвърстоун. Продуцент ще е суперизвестният Джери Брукхаймър.

Форокредит: @Abaca

Актуално

Избрано за вас