Бен Афлек или Брад Пит? Гуинет Полтроу обсъжда с кой сексът бил по-добър

Brad Pitt and Gwyneth Paltrow look beautiful and happy while strolling on Madison Avenue, NYC, on August 3, 1996. (Photo by Lawrence Schwartzwald/Sygma via Getty Images)

Бен Афлек или Брад Пит? Гуинет Полтроу обсъжда с кой сексът бил по-добър

Brad Pitt and Gwyneth Paltrow look beautiful and happy while strolling on Madison Avenue, NYC, on August 3, 1996. (Photo by Lawrence Schwartzwald/Sygma via Getty Images)
Сподели

Чудили ли сте се някога какво е да излизаш с Брад Пит или Бен Афлек? Гуинет Полтроу го е правила и с двамата.

В подкаста „Call Her Daddy“ в сряда, актрисата, която преди седмици бе оневинена от съда за ски инцидент от 2016 година, разказва за романтичните си преживявания с бивши партньори, включително Пит, Афлек и фронтмена на Coldplay Крис Мартин.

24-годишна Гуинет Полтроу остава с разбито сърце след „любовта от пръв поглед“ с Брат Пит

Двамата започват да се срещат през 1994 г., на снимачната площадка на филма „Седем“.

Говорейки с водещата Алекс Купър, 50-годишната Полтроу обяснява за първия път, когато се срещна с актьора от „Боен клуб“.

„Бях го гледала в „Телма и Луис“ и очевидно всички знаеха, че той е най-красивата филмова звезда в Америка“, споделя актрисата.

„Получих тази малка роля в „Седем“ и бях толкова развълнувана да срещна него и Морган Фрийман, когото обожавах като актьор, и някак си си казахме „здрасти“ на снимачната площадка и това беше любов от пръв поглед.“

„Беше лудост“, добавя актрисата.

Брат ѝ предлага на балкона на къща, която наемат в Аржентина. След краткия им годеж обаче двойката се разделя през 1997 година.

„Имаше няколко неща… той беше с девет години по-голям от мен. Той беше готов да го направи, а аз бях… навсякъде. Така че наистина беше като едно от онези трудни неща, но си помислих, о, боже мой, не само че не съм готова, но и не отговарям на стандартите.“, споделя актрисата пред Алекс Купър.

Фотокредит: Getty Images
Звездата от „Влюбеният Шекспир“ впоследствие излиза с Бен Афлек – от 1997 до 2000 г.

В подкаста Полтроу сравнява личностите на бившите си партньори, усещанията за мода, техниките на целуване и сексуалните способности.

Още преди водещата да ѝ зададе въпрос, Полтроу изтърсва „Брад“.

„О, мислех, че това е въпросът“, казва актрисата, докато Купър избухна в смях. В поредица бързи въпроси, Полтроу редува отговорите си с имената на двамата холивудски актьори.

Кой имаше по-добър стил?

– „Вероятно Брад.“

Кой беше по-романтичен?

– „Брад.“

Кой е по-вероятно да ви разсмее?

– „Бен.“

С кого беше по-вероятно да влезете в спор?

– „Бен.“

Що се отнася до това кой се е грижил повече за външния си вид, актрисата споделя: „Нито един от тях не беше толкова суетен.“. Полтроу добавя, че не я привличат мъже, които се гледат постоянно в огледалото.

Изданието latimes.com изважда и пикантната част от подкаста, когато водещата Купър задава горещите въпроси.

Кой се целуваше по-добре?

– „И двамата се целуваха добре.“

И кой беше по-добър в леглото?

– „Това е наистина трудно“, отговаря Полтроу след дълга пауза.

„Това е наистина трудно, защото Брад беше нещо като голяма химия – любовта на живота ми… по това време. И тогава Бен беше като технически отличен.

„Не мога да повярвам, че дъщеря ми слуша това“, добавя Полтроу с кикот.

Накрая Купър пита кой от двамата е по-добрият актьор?

– „И двамата са толкова талантливи“, казва Полтроу. „Бен е страхотен сценарист и режисьор, но предполагам, че вероятно ще трябва да кажа – действайки сам – Брад. Например, ако мислите за всички наистина различни роли, които е изпълнявал. … Бен също е страхотен. И двамата са страхотни.“.

Въпреки откровеността си, когато обсъжда връзките си с Афлек и Пит, носителката на Оскар не споменава други имена.

Медиите зад океана обаче вадят още една част от подкаста, в която Полтроу става сантиментална за брака си с фронтмена на Coldplay Крис Мартин, който завършва с тяхната „съзнателна раздяла“. Тя си припомня връзката с музиканта и казва, че би го направила „отново“, за да бъде заедно с двете си истински любови – техните деца, Епъл и Моузес.

„Има определени неща, за които се чувствах предопределена и децата ми ги чувствам като основната причина да съм на тази земя“,

споделя Полтроу.

Фотокредит: instyle.com

Актуално

Избрано за вас