Black Eyed Peas идват за Breeze Fest в Бургас

Black Eyed Peas идват за Breeze Fest в Бургас

Сподели

Шампионите в софистицирания радиофоничен поп Black Eyed Peas идват в България за първи концерт. Мястото на срещата е Бургас, датата е 22 юли, а платформата за танци с Уил Ай Ем и компания – Breeze Festival.

Музикантите споделиха новината сами в социалните си мрежи

Срещата им с родната публика ще бъде в рамките на турнето Elevation

„Известни сме с Elevation. Това е следващият етап за нас, по-висок и световен. Това е повече от турне, а възможност да се съберем отново, да се свържем и да изведем движението за една любов до нови висоти. Нека посегнем към звездите и да създадем някои    спомени. Част 1 е изцяло ваша!“, пишат авторите на класики като Don’t Funk With My Heart и I Gotta Feeling.

Подробности за събитието, билети и цени се очакват в следващите дни.

 

Black Eyed Peas започват кариерата си в Лос Анджелис. В началото групата се състои от Уил Ай Ем и Епъл Ди Ап, които са приятели от детството.

Никол Шерцингер също е поканена в групата,

но тя е член в Eden’s Crush и отказва трансфер в друга група. Третият член на състава – Табу, се присъединява по-късно към момчетата. Скоро Interscope Records са привлечени от звученето им, което е смесица между хип-хоп, аренби, джаз и соул.

През 1998 г. излиза дебютният им албум Behind the Front. Във вторият – Bridging the Gap (2000) участват и звезди като Jurassic 5’s Chaina, De La Soul и Macy Gray.

Третият албум на групата – Elephunk (2003) им носи световен успех. В него участва и съблазнителната Фърги, която замества Ким Хил.

Българската публика ще види Black Eyed Peas без Фърги,

която продължава дългогодишният си отпуск от музиката. Вокалите ще бъдат поети от Джей Рей Соул, която записва и последните два албума на бандата.

 

Фотокредити: Facebook Black Eyed Peas Official

 

Актуално

Избрано за вас