Истинската звезда винаги блести – DARA представи новата си песен „Заминавам“

Фото кредит: "Вирджиния Рекърдс"

Истинската звезда винаги блести – DARA представи новата си песен „Заминавам“

Фото кредит: "Вирджиния Рекърдс"
Сподели

Това лято сбъдна някои от големите мечти на DARA – отведе я на най-престижните фестивали и концерти у нас, беше подгряваща на любимата си група от детството – Black Eyed Peas и пя на една сцена със суперзвездите на Италия. Ден след старта на третия ѝ сезон като треньор в „Гласът на България“, тя представи чисто новото си парче. То е озаглавено „Заминавам“.

„Гъвкава“ в творчеството и визията си, DARA е от онези изпълнители, които знаят как да вълнуват своята публика. След успеха на предишния си проект IN MY HEAD, певицата поднесе музикалната си изненада този път на български език. „Заминавам“ е динамично и пулсиращо парче със заложени малки „капани“ от емоционалността на DARA.

Музиката и текста на песен тя пише с Венци Венц’ иВасил Иванов (Dexter). Те се раждат по време на съвместна сесия в едно от студиата на „Вирджиния Рекърдс“. За аранжимента на парчето си партнират Dexter и ALMA, която освен изпълнител и автор, е и много близка приятелка на DARA.

Освен с аудио, съвсем скоро след 25-тия си рожден ден, изпълнителката празнува и с премиера на видеото към новата си песен. Режисиран и заснет от Виктор Милушев, видеоклипът е също толкова контрастен, колкото и парчето. Той преминава рязко от нежни и ефирни цветове и усещания към бурни емоции, ефекти и хореография.

Гледай видеото към новата песен на DARA – „Заминавам“ тук:

Актуално

Избрано за вас