40 000 пяха Happy Birthday на Джони Деп в Букурещ

Фотокредит: HOLLYWOOD VAMPIRES/INSTAGRAM

40 000 пяха Happy Birthday на Джони Деп в Букурещ

Фотокредит: HOLLYWOOD VAMPIRES/INSTAGRAM
Сподели

Джони Деп посрещна 60-годишния си юбилей на сцената, докато забиваше парче след парче с Hollywood Vampires на концерт в Букурещ. Алис Купър призова близо 40 000 фенове в арената Romexpo  да изпеят „Честит рожден ден“ на Деп, когато часовникът удари полунощ.

Еха. Това е най-голямата песен за честит рожден ден, която някога съм чувал“,

каза Деп на тълпата след изпълнението. „Красиво. Благодаря ви!“, каза актьорът и музикант, докато държеше дясната си ръка до сърцето си, преди да изпрати целувка на тълпата. Този докосващ момент беше показан във видео, което  групата сподели в своя профил в Instagram.


Холивудският ас носеше мек гипс на левия си крак по време на изпълнението. Това е първото шоу на групата, откакто Деп обяви, че е счупил глезена си на 29 май. По това време Hollywood Vampires пренасрочиха три от концертите си в Ню Хемпшир, Бостън и Ню Йорк, преди да се отправят към Европа.

Деп обяви в Instagram, че

приходите на групата от предстоящото им шоу в събота в Истанбул „ще бъдат дарени на DEC (Комитет за извънредни ситуации при бедствия)“

месеци след смъртоносните земетресения, ударили Турция и Сирия през февруари, убивайки хиляди.

Докато провеждаше интервю с румънски телевизионен екип, Деп за кратко се спря на своя герой от „Карибски пирати“, капитан Джак Спароу. Теми на разговор бяха актьорската му кариера, работата с Hollywood Vampires и предстоящия филм, който режисира, пише PEOPLE.

Фотокредит: HOLLYWOOD VAMPIRES/INSTAGRAM

„Ще режисирам филм през септември“, каза Деп за продукцията, която е копродуцирана от Ал Пачино и Бари Навиди, според The ​​Hollywood Reporter.

„По същество това са два дни от живота на [италианския художник от началото на 20-ти век] Амедео Модилиани… Искам да гледам само филмите, които означават нещо за мен или поне нещо, към което чувствам, че мога да добавя“, добави актьорът в интервюто .

Понастоящем турнето на Hollywood Vampire е планирано да продължи до края на юли. Групата ще компенсира трите концерта, които пропусна след фрактурата на крака на Джони Деп. С Алис Купър и Джо Пери планират още дати от европейското си турне.

Групата ще вдигне българските фенове на крака на 12 юни в „Арена София“.

Актуално

Избрано за вас