Класическо бяло в кухнята от Гуинет Полтроу

Класическо бяло в кухнята от Гуинет Полтроу

Сподели

Класическата бяла кухня никога няма да излезе от мода. Доказателство за това твърдение е кухнята на Гуинет Полтроу, която актрисата гордо показва в Instagram, докато демонстрира готварските си умения.

Кухнята – сърцето на всеки дом,

както казва носителката на „Оскар“, напомня за трайната универсалност на бялото – от гениалното използване на текстури до вдъхновяващата система за съхранение.

Всеки сантиметър от имението на Палтроу в Монтесито, което показва неотдавна пред Architectural Digest, е

холистичен рай, създаден с помощта на известната интериорна дизайнерка Бриджит Романек.

Гуинет може и да е спечелила международна слава с ролите си в „Железният човек“ и „Влюбеният Шекспир“, но тя също така стои и зад уелнес марката Goop. Тя редовно споделя питателни рецепти, които лично приготвя в супер модерната си бяла кухня, оборудвана с готварска печка Monogram Appliances.

https://www.instagram.com/p/CZaQb79v0D2/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

„Централно място в дома ни винаги е кухнята.

Независимо дали става дума за вечеря или следобедна закуска за децата, най-щастливите моменти от деня са съсредоточени около храната“, казва Гуинет в Instagram. И е лесно да се разбере защо тя е толкова привлечена от това пространство.

Помещението предлага много неща, на които да се възхищаваме – от поръчковите пейки, които се изтеглят до античната ѝ маса – до монохромните аплици. Изданието Home Sand Gardens уточнява, че лампите са проектирани от Allied Maker.

 

https://www.instagram.com/p/Cmw2zlwOVqf/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Най-отличителните решения в кухнята са бялата флутирана ламперия и шкафовете – и двете създадени от нюйоркските дизайнери Роман и Уилямс.

Според експерта Джаки Шаген,

белите кухни ще се развиват с времето.

За акцент, както прави и Полтроу, човек винаги може да добави различни прибори за хранене и аксесоари или да боядиса някой шкаф в къщата в различен цвят.

Никога не трябва да се прекалява с употребата на един цвят или текстура в определено пространство, акцентът придава изтънченост.

Понякога това е контрастен остров, понякога долният ред кухненски шкафове, а друг път пердета или покривка.

Неотдавна пред Architectural Digest супер шикозната си къща показа Ру Пол. За неговия дом разказахме по-рано през май. Припомнете си го ТУК.

Фотокредит водеща снимка: The Times / Instagram

Четете още:

Бен Афлек или Брад Пит? Гуинет Полтроу обсъжда с кой сексът бил по-добър

Гуинет Полтроу се вталява с бульон от кости

Актуално

Избрано за вас