Суперзвездата на драга Ру Пол спи на балдахин в именито си в Бевърли Хилс

Суперзвездата на драга Ру Пол спи на балдахин в именито си в Бевърли Хилс

Сподели

Суперзвездата на драга Ру Пол отвори широко вратите на шикозното си имение в Бевърли Хилс, което споделя със съпруга си Жорж ЛеБар.

Имотът е повече от достоен за кралска особа, с величествени просторни стаи и неокласически детайли, облечени в смели цветове и максималистичен блясък.

Ру Пол и ЛеБар купуват имението в европейски стил през 2019 г. и привличат интериорния дизайнер Мартин Лорънс Булард – техен дългогодишен приятел – и архитекта Кристофър Хач Маклийн, за да направят магията си.

Те отвориха вратите на новоизградения си дом за юнския брой на Architectural Digest.

Цветове, диско топки и балдахин – Ру Пол не е имала ограничения по отношения на визията.

„Мога да стигна толкова далеч, колкото въображението ти ще ни отведе“.

Огромното фоайе в меко розово с мраморно стълбище и неокласически черен парапет е достойно да приветства майката на драг кралиците. А с всяко следващо помещение, имението става все по-екстравагантно.

Луксозни, привличащи вниманието стаи изпълват интериора на дома, а навън има елегантно място за хранене на открито и басейн, който е като изваден от лятна къща в Италия.

В целия дом интериорът кореспондира в ярко черно и бяло. Мрамор и графични тапети се съчетават със завладяващи геометрични модели. Изобилието от детайли е голямо – от коринтски пиластри и камини по поръчка до сложни осветителни тела с позлатени листа и кристални полилеи.

На първия етаж има Бална зала – бляскаво светилище с монументални диско топки.

Разбира се, че нищо в този дом не е случайно. Диско атмосферата напомня на Ру Пол и Жорж ЛеБар за тяхното запознанство в легендарния нюйоркски хотспот „Limelight“ през 90-те години на миналия век.

Интериорът се допълва от снимки на музикални икони, сред които Били Холидей, Грейс Джоунс и Даяна Рос.

Домът разполага с два огромни гардероба, всеки с огледала в цял ръст и места за сядане. Единият е посветен единствено на костюмите му за драг шоута.

„Чувстваш се така, сякаш влизаш в Bergdorf’s, най-шикозния бутик, за който можеш да мечтаеш“,

казва Ру Пол.

„Къщата е измислена така, че да напомня, че трябва да вдъхновявам хората да почувстват магията, която в наши дни изглежда толкова недостижима“, обяснява Ру Пол. „Тя е замислена да бъде причудлива и забавна. Нищо от това не трябва да се приема твърде сериозно“.

И въпреки изградената драг империя, Пол и съпругът му предпочитат интимните събирания пред пищните празненства.

„Аз се забавлявам по телевизията, а не в дома си“, казва още Пол,

цитиран от CNN. „Когато водиш такъв публичен живот, имаш нужда от граници“.


Звездата на Ру Пол изгря с музикалните си изпълнения с Елтън Джон, макар в САЩ да е познат и като актьор, модел и телевизионен водещ. Но най-голяма слава му носи ролята на драг кралица и риалити шоуто за травестити Ru Paul’s Drag Race, за което той печели 11 награди „Еми“. Нещо, което го превръща в най-награждавания тъмнокож артист.

Фотокредит: Architectural Digest / Douglas Friedman

Актуално

Избрано за вас